|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podaljšana porodniška-par vprašanj!
1.11.2010 19:58:27   
eva1
Kot prvo me zanima, ali ste oddale samo vlogo za podaljšanje in dokumentacijo, ali ste napisale še kaj same o trenutnem stanju?
Ste oddale zraven vse papirje ali samo tiste ki so mlajši od 3 mesecev?
V kolikšnem času ste dobile odgovor in ali so vam podaljšali?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podaljšana porodniška-par vprašanj!
1.11.2010 21:42:00   
tintara
Evo, čisto sveže informacije (odločbo dobila v četrtek, ugodno rešenouser posted image ). Torej, jaz sem oddala samo izvide, brez kakršnegakoli komentarja. Malo sem povprašala na CSD, pa v razvojni, pa na fizio in so mi vse rekle, da ni treba, pa da tistega ne berejo, da nima take teže kot izvid (kar je tudi prav, se mi zdi). Sama sem se odločila takole, v primeru neugodno rešene prošnje, bi se pritožila in v tem primeru ne bi mela kaj dodati, zato sem si svoje besede prihranila za takrat. K sreči tega ni treba.
Izvide sem oddala: zadnjega od razvojne (julijski izvid), v katerem je bil predlog za podaljšanje porodniške s strani zdravnice, dva od bolnišničnega zdravljenja zaradi bronhiolitisov (eden junij, eden september), plus še en junijski glede slabokrvnosti. In to je vse. Prav malo se mi je zdelo, samo je zadostovalo.
Dobila sem po treh tednih. Na komisiji imajo 15 dni časa, ostalo je pa pisanje odločbe s strani CSD...

Moj nasvet (lahko da je čisto zgrešen): oddaj čim prej oz še v tem letu. Na začetku leta so manj odobravali kot trenutno (no, ali pa jaz ravno take primere poznam). Veliko sreče.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: podaljšana porodniška-par vprašanj!
1.11.2010 22:48:20   
kenya
Tudi jaz sem oddala vso dokumentacijo ki smo jo imeli iz bolnišničnega zdravljenja in razvojne ambulante nekje 2 meseca pred zaključkom porodniške. Pa še pediater je napisal priporočilo. Sama nisem nič pisala, ker kot je rekla tintara zgoraj itak nič ne berejo. Pa le oddaj čimprej, ker včasih traja lahko tudi dalj časa da ti odgovorijo, že ko se ti porodniška zaključi.

_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: podaljšana porodniška-par vprašanj!
1.11.2010 23:42:54   
eva1
O hvala!
je porodniška mi poteče 3.12 in jutri bom oddala vlogo na CSD(upam, da delajo ob torkih, drugače pa v sredo)...jaz upam, da bi bodo odobrili user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zastrašujoče misli novopečenih mamic po po...
Skoraj polovica novopečenih mam ima po porodu težave z zastrašujočimi mislimi ali halucinacijami - vendar se o tem ne po...
10 čudovitih kraljevskih imen za deklice
Pogljete si, katera so čudovita imena za deklice, ki nosijo kraljevi pečat - morda boste med njimi našli tistega pravega...




Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?