|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa sem vas našla
6.1.2005 13:08:10   
Udb
Pozdravljene sotrpinke.

Kako ste kaj?
Danes sem vas odkrila in se vam pridružujem. Z možem se trudiva od aprila, pa noče ratati!! :(( Predvsem je problem, da nimam rednega ciklusa (saj veste kako je to po KT) - imam ga na 50-60 dni!!! In to niso ravne idealne okoliščine za zanositev!
No, sedaj je 54.dan, M ni, sem včeraj naredila en test (popoldne) in so bili 2 črtici, sem ponovila danes zjutraj (ker se mi je včeraj zdelo, da je tista čtica tako tanka!) in je bila samo 1 črtica!! :grrr: Kaj je zdaj?????
In tako mi ne preostane drugega, kot da popoldne skočim v lekarno, kupim CB, počakam do jutri zjutraj in se potem zanesem na rezultat. Je bila še katera v podobni situaciji?

Urška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pa sem vas našla
6.1.2005 13:14:53   
pupika
Dobrodošla Urška.

Kaj pa če bi ti poklicala G.Sicer sem jaz imela prejšnji mesec na testu BC in romed rahli črtici, CB pa je kazal negativno. Kasneje sem dobila M, ki je bila šibka z 8 dnevno zamudo. V sredo pa se mi je na CB pokazal +, jaz mislim, da prejšnji mesec še nisem bila noseča.

Katere teste si delala. Čimpreje pojdi do G.

Držim :miska::miska: zate

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pa sem vas našla
6.1.2005 13:15:57   
lelaval

Žal nisem bila v podobni situaciji kot ti, vendar si želim, da bi se ti prikazali tisti tako pričakovani :modri:
Glede testa pa ti svetujem, da počakaj še kak dan ali dva, preden ga delaš ponovno.

Upam, da si :nosecka:

LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pa sem vas našla
6.1.2005 13:16:12   
enci
Ciao udb in DOBRODOSLA!!!
Jaz sem tudi imela neurejene cikluse po KT. S pomocjo tablet in vse te danesnje medicine se stvari premikajo naprej, ciklusi so urejeni in moznosti so ....
Priporocam, da neredis CB, saj je najbolj zanesljiv med vsemi testi!!!!
DRZIM PESTI!:miska::miska::miska::miska:
lp
enci:metulj:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pa sem vas našla
6.1.2005 13:18:12   
Udb
Živjo pupika! :)

Delala sem Romed. Če bo jutri CB kazal negativno, bom še par dni počakala, potem bom pa klicala G. Veš, se mi zdi, da me ima že dovolj, ker imam skoz od aprila probleme z nerednimi M, pa glivice, ... V glavnem sem bila 7. decembra pri njej in je rekla da je to, da nimam redne M samo "kozmetična napaka" in da bi ona raje počakala, da se mi to naravno uredi. Jaz pa izgubljam živce!!!!

Čestitke za +

;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pa sem vas našla
6.1.2005 13:24:30   
pupika
Urška hvala za čestitke.

Samo vseeno bi te morala dat G na ultrazvok, da vidi če je vse v redu, ker to da ti tolko zamuja je lahko razlog to, da si srečka :nosecka:, kar upam zate, da si, ali pa je kaj drugega narobe, pa mislim, da to ni kozmetična napaka.

Jaz sem imela enkrat težave, ker sem imela M samo 2 dni, pa me je poslala na odvzem krvi, potem me je hotela dati na ultrazvok, pa sem ji rekla, da se jo to prvič zgodilo. Potem mi je pa rekla, da če bom iemla še kdaj tako kratko, naj takoj nazaj pridem.

Saj če ti pa G ni všeč in se ti zdi, da se ne zavzame dovolj zate, pa jo zamenjaj, še pravi čas.

Držim :miska: pa čimprej poročaj rezultat

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pa sem vas našla
6.1.2005 13:26:11   
Udb
Ja, sem že razmišljala o zamnjavi. Na žalosti nimam noben boljše variante v Nm.
Bom videla kaj bom naredila.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pa sem vas našla
6.1.2005 13:29:05   
emaa
Vsekakor zamenjaj, kaka g pa je to, da ti po devetih mesecih od prenehanja jemanja KT pravi, da je to kozmetična napaka, da nimaš rednih ciklusov. Če ne dobiš v NM pa poskusi proti LJ, ni vrag, da ne bo koga boljšega dobila, pa če se boš mogla malo peljat, se pa boš.Dobrodošla med nami.
LP:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pa sem vas našla
6.1.2005 17:44:27   
tinkamiška
Urška, sama sem imela pred kakšnim mesecem ali dveh podobno izkušnjo, pa se je pri meni končala z M, kar pa nič ne pomeni za tebe, ker je vsaka primer zase.

Želim ti en velik + jutri zjutraj!!!!:rozica:

Aja, pa dobrodošla med nami!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pa sem vas našla
6.1.2005 17:51:52   
Mirna
UDB, tudi meni je dejala moja G, naj pocakam, da se bojo ciklusi ze uredili po naravni poti...Pa sem cakala od januarja, avgusta pa imela dost, skoraj malo popenila iz izbojevala dabroston tbl, ki so mi sprozile :hudicek:, potem pa sem klomifen, ki so mi pomagale, da sem danes ugledala :roza: in sem ena srecka :nosecka:
Ne cakat predolgo, bodi malo sitna. Poklici jo, ji povej, da bi rada zanosila, da imas nemogoce cikluse, da sploh ne mores vedeti, kdaj mas O...pa bos mogoce kaj dosegla. Vcasih moras biti malo tisast in siten, da pri teh dohtarjih kaj dosezes.
lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?