|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tretji član
22.6.2006 11:48:12   
Xandra1
Pozdravljeni. Sem mamica dveh fantičov. Pogovarjali smo se, da bi imeli še enega otroka, katerega se bi vse zelo razveselili. Vendar me daje velik dvom oziroma skrb. Sem RH negativna kri in sem po porodu prvega otroka prejela hormonsko inekcijo. Potem sem 3 leta za tem ponovno zanosila: plod mi je pri 4-ih mesecih odmrl zaradi virusne pljučnice in po čiščenju v KC Ginekološki oddelek sem zopet dobila hormonsko inekcijo. Nato sem 2 leti po tem nesrečnem dogodku zopet zanosila in rodila zdravega fantka. Vendar pa sem pri njem dobila hormonsko inekcijo že med samo nosečnostjo in kasneje še eno po porodu.
Neka starejša gospa mi je povedala, da s tem, ko bi zanosila četrtič (tretji otrok) zelo veliko "rezkiram" z možnostjo, da otrok ne bi bil "normalen" - velika možnost je telesne ali umske prizadetosti. Razlog naj bi bil menda v tem, ker je mož RH pozitivna kri in tudi oba sinova sta RH pozitivne krvi.

Prosim Vas - kaj od tega je res????

Zares si želimo še enega družinskega članauser posted image

Hvala za odgovore vsem user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tretji član
22.6.2006 12:03:00   
Anonimen
Ne vem ti povedat kako je s tem,vendar ti že v naprej čestitam za tretjegauser posted image
in bom zeklo srečna ,da bo le vse v redu.Ti se pa le javi in poročaj kako gre naprej?
Boš???

Pa lep dan ti želim....

(odgovor članu Xandra1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 12:10:23   
Xandra1
Hvala za vzpodbudne besede!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 12:10:50   
Anonimen
Moja starša sta imela isto situacijo. Pa smo na svet prišli štirje zdravi otroci.
Je pa mami imela dva, ss in kasneje še dve. Pa so jo tud strašil sam se ni dala. Vprašaj svojega zdravnika sej ti bo on najlažje odgovoril.
Upam da se bo vse dobro izteklo in da boš imela zdravo user posted image  in user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 12:17:38   
Xandra1
Kako si me razveselila z napisanim user posted image Hvala! Zagotovo bova z ginekologinjo še kakšno rekli o user posted image ! Vendar veš kako je, če človeka porajajo dvomi, še posebno za nas tako pomemben dogodek!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2006 12:20:24   
mml
Kar se tega tiče, da si Rh negativna sinova pa Rh pozitivna ni nobene panike za naslednje nosečnosti. V obeh nosečnostih in ob porodu si dobila injekcijo, ki preperečuje tvorbo protiteles, ki bi v naslednjih nosečnostih ogrozila otročka, tako da kar se tega tiče nikar ne skrbi in se kar veselo pripravi na tretjega družinskega user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 12:23:58   
Andre
HI!  Pri nas je isto - mož RH pozitiven, jaz RH negativna. Imava pa tri krasne hčerkice, ki so vse tri RH pozitivne. Injekcijo Rhogan sem dobila po prvem porodu, nato pa v obeh nosečnostih okrog 20. tedna in še takoj po porodu. V bistvu mi ni nihče nikoli rekel, da bi bilo kaj nevarnosti za otroka oz. zame v primeru ponovnih nosečnosti. Tako, da kar pogumno naprej in seveda čestitke. Jaz bi imela še kakšnega user posted image , vendar mi moje tri princeske -  falotke jemljejo vso energijo.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2006 12:25:39   
Anonimen
Ja kar pozanimej se.
Jst bom imela isti problem verjetno. Pa še s ščitnico mam probleme pa me tud vsi strašijo sam ne mislim obupat.
Pa jst bi tud rada tri!
No bomo vidl. Za začetek bi bila že z enim zadovoljna.
Drži se! Bo še vse tko k treba.
Držim pesti.

(odgovor članu Xandra1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2006 12:27:19   
Xandra1
Hvala mml in andre user posted image
kar naježila sem se ob napisanem (od prijetnega seveda) in obljubim, da vam povedala, ko bo in kaj bo .... verjetno bo tudi tretji fantič user posted image privabile ste mi prijeten nasmešek na usta user posted image

(odgovor članu Andre)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2006 12:28:00   
lana38
Injakcije, ki si jih do sedaj že dobila bi morale rešiti vse zaplete in težave, zato pa si jih dobila.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2006 12:42:14   
total
Jaz sem tudi Rh neg.,moj otrok tudi tako da nisem po porodu nobene inekcije prijela in upam da bo v naslednji nosečnosti vse ok.

Srečnouser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2006 17:58:28   
x_srečka_x
Tudi jaz sem Rh negativna pa zaradi tega ni bilo nobenega problema user posted image  Želim ti lepo nosečnost user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2006 11:08:55   
Xandra1
No, pa smo se odločili ... za tretjega člana! user posted image Malo dlje je trajalo ... ampak zdaj user posted image

Z največjim veseljem se pridružujem vsem user posted image

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2006 22:39:19   
pot
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
A potem si že noseča? O, to je pa lepo prebrat.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2006 22:44:02   
Marogica
Čestitam, pa upam, da bo kakšna "sprememba"  pri vas....npr. punčkauser posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.10.2006 10:09:12   
Xandra1
user posted image vseeno nam je kaj bo user posted image z fanti zdaj nekako že znam user posted image hvala obema! user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.10.2006 10:17:43   
KODA
user posted image user posted image čestitke.
Pri nas je enako.Jaz sem rh-,mož pa rh+.Oba fanta pa rh+.
Obakrat sem dobila zaščitno injekcijo,tako,da če bi se odločala za tretjega,bi se brez strahu.Si zaščitena.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.