Anonimen
|
Čisto razumem te tvoje občutke, sem tudi sama imela podobne, čeprav ravno obratne Tudi pri nas imamo dva fanta, sedaj sem tretjič noseča in dva zdravnika sta napovedala punčko. Čez dva meseca bomo videli če sta imela prav Ampak jaz sem si zelo želela še enega fantka. In tudi bila prepričana, da bo. Ko mi je zdravnica na morfologiji povedala, da bo punčka sem bila dva dni čisto preč Kar nisem verjela. Tudi starejša dva navijata za fantka in res upam, da ne bosta razočarana, ker bo punčka. Ne želim jima namreč povedati, saj je to najina skrivnost do poroda. No, vedno sem si želela tri pobalinčke. Bojim se, da bosta starejša dva punčko zapostavljala, da pač ne bodo tak tim, ker se ona najbrž ne bo igrala s traktorji, avti in vsem tem. Bojim se, da mi bo kdaj rekla, zakaj pa ona nima sestrice ampak samo dva brata. Vidiš, meni pa gredo take stvari po glavi. Sama imam brata in sestro in s sestro sva res zaveznici in prijateljici. Žal mi je, da moja hčerkica ne bo občutila te sestrske ljubezni. Četrtega otroka namreč ne bomo imeli, pa tudi če bi ga imeli bi lahko bil pa spet fant. Ko gledam svoja dva sinova, ki se tako lepo razumeta bi imela kar še enega takega. Sorodstvo seveda navija za punčko, najbrž tudi za to, ker je od 12 otrok po obeh straneh samo ena punčka. Ampak veš kaj ti povem na koncu. Ko sem izvedela, da bo punčka, sem bila razočarana, priznam. Ampak ko sem vse skupaj prespala, sem ugotovila, da to punčko komaj čakam, da bo tudi za mene to nekaj novega. No žal mi je le tega, da moja punčka nikoli ne bo imela sestrice, tako kot imata bratca drug drugega. Sem pa res prav vesela, da bo tudi pri nas malo roza barve, saj sem te modre že sita
|