Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na katere pesmi najraje migajo vaši 5 in ... 29.11.2012 21:40:06
|
|
|
|
emaa
|
Za fante je sprejemljiv Michel Telo - Ai se eu te pego, Maroon 5- Move like Jagger, verjetno se še kaj najde, sam se zdajle ne spomnim.
|
|
|
|
RE: Na katere pesmi najraje migajo vaši 5 in ... 30.11.2012 13:55:57
|
|
|
|
babylove
|
Michel Telo, Psy
|
|
|
|
RE: Na katere pesmi najraje migajo vaši 5 in ... 30.11.2012 14:18:11
|
|
|
|
nyna84
|
Moje palijo na tisto, kar je in Tacabro - Tacata FloRida - Whistle One Direction - What Makes You Beautiful Modrijani - Ti moja rožica Will.I.Am - Drop it low Biber pa Lady GaGa sta mojim tudi top Na koncu je važno le to, daj je poskočno, pa melodično.
|
|
RE: Na katere pesmi najraje migajo vaši 5 in ... 30.11.2012 14:31:44
|
|
|
|
ronja
|
Bilbi: hvala za vijolice. I think you're really mean - ne spomnim se izvajalca, ampak če to slišita na radiu, je veselo:) Stuck od Caro Emerald.
|
|
RE: Na katere pesmi najraje migajo vaši 5 in ... 30.11.2012 15:56:40
|
|
|
|
Paštetka
|
Na tistega Japonca ali Ktajca ali kaj je že
|
|
|
|
RE: Na katere pesmi najraje migajo vaši 5 in ... 30.11.2012 15:59:08
|
|
|
|
LuLu
|
Na komad iz Madagascarja.. I like to move it, move it. Pa še pojeta zraven
|
|
|
|
RE: Na katere pesmi najraje migajo vaši 5 in ... 30.11.2012 21:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša je sicer šele 4 stara ampak čist ponori na tale komad: Michel Telo - Ai se eu te pego ... v avtu ga imamo na repit in men pa mojemu se na momente že cufa IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Na komad iz Madagascarja.. I like to move it, move it. Pa še pojeta zraven JA pa ta je tut zakon ... z mojim imata še en poseben ples naštudiran zraven (ko z ritjo migata pa se z rokami po riti tolčeta) ... onadav uživata jaz pa umiram zraven od smreha
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?