Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Uvajanje kravjega mleka 9.7.2010 13:20:51
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem mu začela razne mlečne kaše kuhati z navadnim kravjim mlekom že okoli 9. meseca, pije po flaški ga pa nekje od 1. leta dalje. Ga nisem pa nikoli nič redčila. Po moje nisi naredila prav nič narobe, ampak očitno ji navadno kravje mleko ne odgovarja, je le nekoliko drugačno od AM, ki je prilagojeno za človeškega mladička. Jaz bi še naprej uporabljala AM (ali svoje mleko, če dojiš) in bi o tem obvestila pediatra. Aja, kako je pa če poje jogurte, skute ipd., ki so tudi iz navadnge kravjega mleka?
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 9.7.2010 13:21:29 >
|
|
|
|
RE: Uvajanje kravjega mleka 9.7.2010 14:28:55
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz sem jim nekje pri 8m, dopoldan, iz deci kravjega mleka naredila čokolešnik.... in sem čakala reakcijo in ker je ni bilo smo začeli pridno papat kravje mleko... za flašo sta pa še vedno imela aptamil do 13m (zjutraj in zvečer)...
|
|
RE: Uvajanje kravjega mleka 9.7.2010 16:54:20
|
|
|
|
Pisk
|
Jogurte, skute in ostale mlečne stvari jemo že od 8 meseca, čeprav jih ne mara najbolj. Ni pa bilo nobenih reakcij na te mlečne izdelke zato, me je ta teden bruhanje in driska po mleku kar malo presenetilo. Katero mleko pa uporabljate ? Jaz sem uporavila alpsko 3,5 maščobe.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.