Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Za nas... (213. nadaljevanje) 8.4.2005 12:55:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hej:rozica::rozica::rozica: Sem že mislila, da ne bo nič novega nadaljevanja:zmeden:, sej ne, sem pa čakala, kdaj se bo odprlo:) Ja, končno dve novi nosečki:bravo::bravo::bravo: In tudi mene je ganila izpoved spominčinega fanta... Danes sem slišala, da naj bi v nedeljo snežilo do 600m nadmorske višine:(, upam, da bo pri nas v dolini bolj toplo. Pri meni je bil danes prvič od kar se spomnem rozazst izcedek in mislim, da nakazuje mojo O, danes je namreč 14 dan, upam, da ni kaj drugega:zmeden: Vesela sem tudi za Anitko, da je dobila datum,:bravo::bravo::bravo:Anitka, go baby go:bravo: Tudi jaz se pridružujem željam Astre in Astra to velja tudi zate, želim vam vesele novičke in dobre znakce in en lep, lep vikend!!!:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
Za nas... (213. nadaljevanje) 8.4.2005 12:56:35
|
|
|
|
Skorpija
|
Hej hoj Astra, ne sekiraj se zaradi razpoloženja, te dni smo vsi malo bolj na tleh, ker je poleg lune in vremena tudi energija taka bolj za en k... Nosečke, pa taki lepi posti, ki izkazujejo ljubezen in pripadnost so pa tudi mene v super voljo spravli in komaj čakam, da bo večer in jo popiham iz službe... Pa tudi nasploh je danes veliko bolj pozitiven dan, jaz cvetim kot rožica :rozica: ! Lep dan želim tudi ostalim!!!!
|
|
|
|
Za nas... (213. nadaljevanje) 8.4.2005 12:56:44
|
|
|
|
meeryana
|
Pozdravljene punce! Spet se nekaj časa nisem oglasila,....ampak berem pa redno! Včeraj sem ugotovila, da je že toliko stvari, s katerimi se ukvarjam, da.....sem si morala naret prav prioritetno listo,....uh.....potem pa še me kličejo iz raznih društev, če bi sodelovala.....no, včeraj mi je bilo slabo zvečer, ker sem eni gospe rekla, da ne morem sodelovat v njihovem društvu, ker imam že preveč stvari....zelo težko rečem ne. Eh, pa saj bo.... včeraj je bil 24. dan ciklusa,...to sem danes štela, ker sem včeraj na hlačkah opazila rjavkast flek...lahko bi bilo, verjetno pa je, da ni. Saj sem brala odgovor dr. Pušenjaka, ki pravi, da je lahko 100 drugih stvari, kot vgnezditvena. Recimo kakšno vnetje, katerim sem tudi kar podvržena! Nič, grem še malo delat....malo prej so nam popravili linije, da nam spet delajo telefoni in internet! Lepo se imejte! M :sloncek:
|
|
|
|
Za nas... (213. nadaljevanje) 8.4.2005 13:30:32
|
|
|
|
Bety
|
Heeej meerjana...tebe pa že dolg nisem brala :love: lepo, da si zopet med nami...jaz sem tudi 22.dan ciklusa zagledala prvič en čuden izcedek in upala, da se kaj dogaja...pa še do danes nič...čakam M... Dež se pripravlja, vikend je že tukaj... Lepo se imejte, :rozica:
|
|
|
|
Za nas... (213. nadaljevanje) 8.4.2005 13:55:34
|
|
|
|
meeryana
|
Bety res???? Jooooj, držim pesti. Kdaj bi naj dobila M? LP M:zajcek:
|
|
|
|
Za nas... (213. nadaljevanje) 9.4.2005 8:54:06
|
|
|
|
Bety
|
Pozdravljene....kje ste????? Sem prebrala, da naša devička ima težave :(( :(( :(( Držim ji pesti, da je vse v redu :miska::miska::miska: Ufffff....kaj se to dogaja...:zmeden::zmeden:... Meerjana...moja M bi mogla prikorakati hmmmm...najprej v četrtek (30.dan)...nimam nobenih znakov nosečnosti...pač, čakam M....eni mozolji so še včeraj bili, kot da bi bila alergična na kaj (po lasišču,senci ...) in zjutraj sem se prav začudila...:zmeden:...kar čez noč vse izginilo...tipam, tipam...nič...pa všeč sem si v ogledlu...:love::love::love:...ker sem pred M običajno zeeeelo grda, čudna...mogoče je to vpliv prometrijuma ...ne verjamem, da sem nosečka...če pa sem, pa da bo še en ss, pol je bolš, da tega ne izvem in da mislim, da mi je samo malce zamujala M... Tako...kje ste ženskeeeee!!!! :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.