|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj za odvajalo...
8.12.2008 20:31:00   
bamoocham
Men pomagajo 3dcl tople vode takoj, ko se zbudim, potem čez kake ure pa še kavica, in nimam problemov.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.12.2008 11:03:51   
koala
Jaz sem si prebavo urredila z nehomogeniziranim mlekom, po tednu uživanja je je vse uredilo, ke pa res da me je prve dni malo bolj napenjalo. Jaz celo nosečnost nisem imela težav z prebavo, pre njo pa veliike. Pa prehrane drugače nisem spremenila, prav tako ne stila življenja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.12.2008 11:26:24   
daisyb
jaz sem v 13 tednu in se mi je sedaj prvič zgodilo, da pet dni nisem mogla na blato. poklicala sem ginekologinjo a ni delala več...zdravnica mi je svetovala naj grem v lekarno...kolegice naj pijem donat al pa magnezijeve šumeče tablete (baje pomagajo). ker sem v italiji kjer ni za dobit donata in tablet tud ne sem šla v lekarno kjer so mi dali nek sirup..baje ga dajajo nosečnicam, čeprav v navodilih piše, da ga ne svetujejo v nosečnosti. zvečer sem spila eno čajno žličko in je pomagalo..nisem mela krčev. mogoče ga tudi pri nas prodajajo..od roche (laktoza). drugače pa se tle v italiji dobijo tekoče vlaknine (benefibra).  so mi dali za provat..ni slabo.....kolegica pravi, da jemlje to vsak dan in ima urejeno prebavo.

upam, da sem kaj pomagala,

lp,

daisy

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.12.2008 11:40:16   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: olea

Živjo!
Tudi jaz imam kar velike težave z zaprtostjo, pa napihovanjem, vetrovi...sem pa v 13 tednu. Prejšnji teden sem odkrila eno noro zadevo in sicer Molkosan Vitality prah, ki je v bistvu sirotka in ga zmešaš v vodi. Je pa stvar naravna in jo priporočajo tudi v nosečnosti. Okus ima po pomaranči, na koncu rahlo zagreni, samo ni problem spit. Je pa to prebiotik, uravnava prebavo, pa odpravlja napihnjenost, res super zadeva.Priporočila mi ga je pa prijateljica, si je s tem zrihtala prebavo, pa pravi da ga je jemala kak mesec, potem pa dolgo ne in je še zmeraj uredu. Meni razni recepti z Donatom, slivami, sadjem niso pomagali, tudi olje na tešče in laneno seme ne...res priporočam. V lekarni ga dobiš za 11€.

Jaz sem to zadevo že pred user posted image  prakticirala in jo tudi sedaj ,ker imam povrh še mal kisline in mi je pomagala prej in sedaj.Sicer imam tisto varjanto v steklenički in je ogabna za spit...je mel zanč moj probleme z drisko pa sem rekla naj to vzame pa je blo takoj dobr,je pa reku da je res ugaben...ta zadeva v prahu je res boljšega okusa sem mela priložnost enkrat probat...drugače pa je to fermentirana sirotka z vsemi možnimo probiotikih,ki jih je zagotovo in mnogo več kot v raznih reklamskih jogurtih...

evo še kej več za prebrat

http://www.farmedica.si/si/drugiizdelki/molkosan.html

(odgovor članu olea)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.12.2008 12:41:38   
altaja
Vsako jutro 2 al pa 3 dcl mlačne vode z limono. Dela čudeže, prebava se uredi po naravni poti. Meni pomaga.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.