|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ajoj..- kok se človek spremeni čez leta
11.8.2007 11:36:24   
tinčica
mi kar ne gre iz glave neka stvar pa jo moram napisat.

pred 15 leti, ko sem bila stara 15 let sem spoznala fanta lepega kot slikauser posted image   imel je temno olivno polt, svetle zeleno kristalne oči, črne lase ma ni da ni.
sanjala sem samo njega pač nama ni bilo usojeno in sva se razšla.

sedaj pa po tolikih letih pride moški z žensko v trgovino kjer delam in se mi zdi nekam znan, no bolj so mi bile znane njegove oči to pa je tudi vse kar je ostalo od lepote, mislim tale moj lepotec je postal navadna plešasta suha prekljauser posted image

ma jaz sem kar stala in stala, no vsaj on mene ni spoznal vsaj mislim da ne--- jaz sem se spremenila 100% na boljše glede na mladost.

ma še zdej po mesecu dni sem tok šokirana, jaz sem si pa predstavljala kako se bom z njim poročila pa kok bojo lepi otrociuser posted image  no še dobr da se je tako končalo.

no sem se mal izpovedala

lp

Jah takle mamo za tale dnar....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta
11.8.2007 11:49:06   
Dejča
Sem se nasmejala, ker včasih sama podobno pomislim, ko vidim kakšnega "mačota" iz mladosti user posted image , ki je bil oh in sploh, zdaj je pa le še človek v zrelih letih s toliko in toliko kg preveč. Toda po drugi strani - kdo ve, kaj si je on mislil o tebi? Mogoče isto, saj ni rečeno, da te ni spoznal user posted image . V glavnem - rada bi le rekla, da zunanjost ni vse, jaz sem vedno padala bolj na pmaet. Ta pa se z leti ne "znuca".

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2007 11:56:59   
digi
"jaz sem vedno padala bolj na pmaet. Ta pa se z leti ne "znuca". "
user posted image user posted image user posted image

A si ziher? user posted image user posted image user posted image  Če gledam, že sebe jao, kaj še le bouser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2007 12:17:56   
Erdbeere
jaz sem bila pa zadnjič kontra presenečena, en "sošolec"iz SŠ se je tok fino spremenil samo v +, da sem pa jaz samo gledala ga....pa takrat je nekaj se okol mene smukal...sej zato me je pa verjetno prec spoznal, ker jaz njega, piznam, nisem user posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2007 13:38:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

WTF...oči bi ti pa res bolj mal koristile...

Sam,da maš lepe otroke sedaj,kajne?user posted image

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2007 13:59:05   
tikatoka
Veš kaj pravijo vsak pušelc, pa če je še tako lep enkrat uvene.user posted image

sam eni venimo počasnejeuser posted image user posted image , no vsaj upamuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2007 14:13:31   
facka
a misliš, da če bi ostala z njim takrat, bi ga imela sedaj kaj manj rada zaradi pleše. eni postanejo plešasti, drugi debeli, ali pa eno in drugouser posted image . Saj nimaš človeka rad samo zaradi vizualnega izgleda. Je pa res,  da se eni s starostjo pogršajo, drugi polepšajo

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2007 14:24:30   
tinčica
kaj pa vem, imam zelo rada da so moški kosmati in da imajo goste laseuser posted image  moj fetiš mogoče

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2007 14:27:38   
facka
no, saj ne rečem, tudi meni niso privlačni plešasti, samo nimaš nobene garancije, da tvoj partner ne bo nekega dne plešast.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2007 14:28:10   
crci06
pa sej ni fora, da jo moti plešavost. valda, da če si z nekon v torek, pa je že plešast, te tudi v sredo pleša ne moti..

fora je, ker je njen moški iz sanj v sanjah "dozorel" v uh in oh in ah in sploh...... in tu pa je razlika od tega, kar je videla v živo...
Vsake oči imajo svojega malarja, to je pa tudi res.

Otroci so pa lepi, ker po mamicah poberejouser posted image , tudi, če tvoj zdajšnji nima tolk lepih učk user posted image

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2007 14:34:05   
tinčica
u moj zdajšni je pa sploh moj cukr- kosmat. goste lase in še kristalno lepe plave učke ima.user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2007 14:34:54   
facka
važno, da si s zdajšnjim zadovoljna, z bivšimi naj se pa druge zdej ukvarjajouser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2007 14:35:41   
Anonimen
Ne gre za to, da je pamet boljša kot žamet.
Če se spomnim mojih 15 let nazaj, sem tudi imela simpatije, ki so bili oh in sploh lepi. Jaz pa sem bila za njih debeli grdi raček. user posted image  Prej lepi, naduvani, iskali samo suhice z nogami do vratu. In ko jih pogledaš zdaj. +20kg, plešast, itd. , še zraven sebe kakšno debeluško. Pa vidiš kako čas teče in kako se ljudje navzven spreminjajo. Kako si jim zavidal to lepoto, ki je zdaj minila.user posted image
Kako se človek spreminja čez leta....

(odgovor članu facka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.8.2007 14:39:45   
tinčica
natasa77 točno tako točni tisti nadutneši se ful zapustijo pa imjo žene čisto nasprotje kar so iskali.

mene prej tud ni noben preveč pogledal --- vprašej zdej, letijo name k čebele na meduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.8.2007 14:42:14   
Anonimen
user posted image  Ane, ampak učke pa ostanejo. user posted image

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
11.8.2007 14:52:51   
tinčica
tako jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.8.2007 22:21:20   
Anonimen
Punce...moj je plešast in mu tako zelo paše, da sm čist nora nanj..a  verjamete? Je luškan in ima sedaj postrižene lase na 0,3 in je prav sexy. S tem, da oba zelo paziva na postavo in izgled.

(odgovor članu tinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.8.2007 22:22:59   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Punce...moj je plešast in mu tako zelo paše, da sm čist nora nanj..a  verjamete? Je luškan in ima sedaj postrižene lase na 0,3 in je prav sexy. S tem, da oba zelo paziva na postavo in izgled.

Verjamem ti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.8.2007 22:26:49   
Miss Piggy
Ja itak, da si bila šokirana, če človeka nisi videla 15 let in si se ga spominjala takšneha, kot je bil takrat. Saj se vsi spreminjamo - tako ali drugače. Sam če bi takrat ostala s tem človekom in bi bil vsak dan ob tebi, tako drastičnih sprememb pač ne bi opazila v takšni meri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.