Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 11:49:06
|
|
|
|
Dejča
|
Sem se nasmejala, ker včasih sama podobno pomislim, ko vidim kakšnega "mačota" iz mladosti , ki je bil oh in sploh, zdaj je pa le še človek v zrelih letih s toliko in toliko kg preveč. Toda po drugi strani - kdo ve, kaj si je on mislil o tebi? Mogoče isto, saj ni rečeno, da te ni spoznal . V glavnem - rada bi le rekla, da zunanjost ni vse, jaz sem vedno padala bolj na pmaet. Ta pa se z leti ne "znuca".
|
|
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 11:56:59
|
|
|
|
digi
|
"jaz sem vedno padala bolj na pmaet. Ta pa se z leti ne "znuca". " A si ziher? Če gledam, že sebe jao, kaj še le bo
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 12:17:56
|
|
|
|
Erdbeere
|
jaz sem bila pa zadnjič kontra presenečena, en "sošolec"iz SŠ se je tok fino spremenil samo v +, da sem pa jaz samo gledala ga....pa takrat je nekaj se okol mene smukal...sej zato me je pa verjetno prec spoznal, ker jaz njega, piznam, nisem
|
|
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 13:38:17
|
|
|
|
Anonimen
|
WTF...oči bi ti pa res bolj mal koristile... Sam,da maš lepe otroke sedaj,kajne?
|
|
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 13:59:05
|
|
|
|
tikatoka
|
Veš kaj pravijo vsak pušelc, pa če je še tako lep enkrat uvene. sam eni venimo počasneje , no vsaj upam
|
|
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:13:31
|
|
|
|
facka
|
a misliš, da če bi ostala z njim takrat, bi ga imela sedaj kaj manj rada zaradi pleše. eni postanejo plešasti, drugi debeli, ali pa eno in drugo . Saj nimaš človeka rad samo zaradi vizualnega izgleda. Je pa res, da se eni s starostjo pogršajo, drugi polepšajo
|
|
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:24:30
|
|
|
|
tinčica
|
kaj pa vem, imam zelo rada da so moški kosmati in da imajo goste lase moj fetiš mogoče
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:27:38
|
|
|
|
facka
|
no, saj ne rečem, tudi meni niso privlačni plešasti, samo nimaš nobene garancije, da tvoj partner ne bo nekega dne plešast.
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:28:10
|
|
|
|
crci06
|
pa sej ni fora, da jo moti plešavost. valda, da če si z nekon v torek, pa je že plešast, te tudi v sredo pleša ne moti.. fora je, ker je njen moški iz sanj v sanjah "dozorel" v uh in oh in ah in sploh...... in tu pa je razlika od tega, kar je videla v živo... Vsake oči imajo svojega malarja, to je pa tudi res. Otroci so pa lepi, ker po mamicah poberejo , tudi, če tvoj zdajšnji nima tolk lepih učk
|
|
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:34:05
|
|
|
|
tinčica
|
u moj zdajšni je pa sploh moj cukr- kosmat. goste lase in še kristalno lepe plave učke ima.
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:34:54
|
|
|
|
facka
|
važno, da si s zdajšnjim zadovoljna, z bivšimi naj se pa druge zdej ukvarjajo
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne gre za to, da je pamet boljša kot žamet. Če se spomnim mojih 15 let nazaj, sem tudi imela simpatije, ki so bili oh in sploh lepi. Jaz pa sem bila za njih debeli grdi raček. Prej lepi, naduvani, iskali samo suhice z nogami do vratu. In ko jih pogledaš zdaj. +20kg, plešast, itd. , še zraven sebe kakšno debeluško. Pa vidiš kako čas teče in kako se ljudje navzven spreminjajo. Kako si jim zavidal to lepoto, ki je zdaj minila. Kako se človek spreminja čez leta....
|
|
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:39:45
|
|
|
|
tinčica
|
natasa77 točno tako točni tisti nadutneši se ful zapustijo pa imjo žene čisto nasprotje kar so iskali. mene prej tud ni noben preveč pogledal --- vprašej zdej, letijo name k čebele na med
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:42:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ane, ampak učke pa ostanejo.
|
|
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 14:52:51
|
|
|
|
tinčica
|
tako je
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 22:21:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce...moj je plešast in mu tako zelo paše, da sm čist nora nanj..a verjamete? Je luškan in ima sedaj postrižene lase na 0,3 in je prav sexy. S tem, da oba zelo paziva na postavo in izgled.
|
|
|
|
RE: ajoj..- kok se človek spremeni čez leta 11.8.2007 22:22:59
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: žaži Punce...moj je plešast in mu tako zelo paše, da sm čist nora nanj..a verjamete? Je luškan in ima sedaj postrižene lase na 0,3 in je prav sexy. S tem, da oba zelo paziva na postavo in izgled. Verjamem ti.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.