|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ringaraja
6.2.2007 15:42:18   
witto
policistični jajčniki? v novembru sem imela eno kratko terapijo,da se mi je uredil ciklus in ovulacija. od takrat pa še nič. bi me moralo skrbet,ali pa sem mogogoče neučakana,ker si toliko želim user posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ringaraja
6.2.2007 18:36:34   
dulcinea
Mogoče bi morala še enkrat napisat vprašanje, ker se iz tega ne da razbrati, kaj si sploh hotela vprašat.

Lp, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 21:00:07   
witto
torej, odkar se spomnim nikoli nisem imela redne m. kot sem že napisala sem 10 let jemala kontracepcijo, v bistvu še najbolj zato, da bi se mi uredil ciklus. Lani julija sem vzela zadnjo tabletko, in zaščito pustila. Še v augustu je m.prišla, nato so se pa pojavile težave. Slabosti,vrtoglavice, glavoboli, in obupne bolečine v spodnjem delu trebuha. Šla sem h g. tam mi je naredil vse vrste uz, in ugotovil,da Je levi jajčnik policistični, ter mi zavira ovulacijo in m. Predpisal mi je 5 dnevno terapijo z orgametrill tabletami. Po 4 dnevih sem sicer res dobila m. (to je bila v bistvu stimulacija).  od takrat jo imam na 30 dni,ampak še vedno ni nič. Sem neučakana?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 22:24:57   
pot
Jaz bi šla h G, če še vedno ne bi dobila M v tem času.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 22:25:48   
pot
Pa lepo pozdravljena med nami. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2007 8:41:04   
ur+sa
jest sem tudi po 4 letih jemanja KT imela take težave, in mije G jih potem prepovedala za 1 mesec...poj se je pa še poslabšalo in imela sem policistični desni jajčnik, M pa nisem imela več kot mesec dni.... potem mi je pa dala KT za zdravit...user posted image

v glavnem, možno je da si že noseča...če sta slončkala...user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2007 8:41:37   
ur+sa
user posted image poklič pa definitivno tvojo G in ji to povej...pa ti bo najbolj svetovala

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2007 10:24:16   
Anonimen
poklič pa definitivno tvojo G in ji to povej...pa ti bo najbolj svetovala

Se podpišem!!!

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2007 19:13:28   
witto
živjo, hvala za vse odgovore, vsak nekako mi je maček lažje, ko vidim koliko vspodbudnih in prijaznih besed me je danes pričakalo. No, 14.2. imam g. pregled, upam ,da mi bo če vsaj se nebo nič prijelo, rekel kaj lepega. Drugače sem pa doma napovedala MESEČNI MARATON.Enako držim pesti tudi za vas vse ostale, da bi se vam vsem uresničila največja želja,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in končno bo veliko user posted image  in sreče

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2007 14:18:01   
witto
Sem v dvomih. Ko sem si po zadnji user posted image  v januarju izračunala,kdaj naj bi bila naslednja, mi je glede nato da imam malo dolge cikluse,prišlo na 7.3. Je ni bilo. Pa sem še enkrat naredila računico, in ugotovila da bi mogla bit že 2.3.To je 10 dni zamude. 8.3. sem naredila test, negativen!?Da o slabostih spet niti ne govorim. Ta teden ga bom naredila sigurno še enkrat,čeprav me je strah,da bo spet nagativenuser posted image  Dosti sem slišala tudi o tem, da tudi test včasih ne pokaže pravilno. Že dve moji  znanki sta sta bili noseči,medtem ko je test pokazal nagativen odgovor. Ena je bila noseča 1m. in pol, druga 3 tedne.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.