|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas... (214. nadaljevanje)
11.4.2005 11:04:22   
tinkamiška
Jst sem tokrat drznla:)

Vikend je minil kot bi mignil. V petek sem bila v LJ na predavanjih in se vrnila pozno zvečer. Možek je šel ven s prijatelji in se vrnil bolj proti jutru z kr dost pivi v riti. Sem bolj malo spala, zjutraj pa spet v LJ in se vrnila zvečer, vsa utrujena in po vrhu je bil še O dan. Bi bilo treba:sloncek: midva pa vsa utrujena. Najprej sva se spričkala, potem pa se pobotala in še:sloncek:. Mogoče se pa tudi pri meni prime, ker sva imela na O dan pa še strastni:sloncek::)

Anitka gre čez pol ure v bolnico, drži se Anitka:angel:

Astra kako pa kaj ti?

Pika se še kej oglsiš med nas?

Ema praviš, da si je Urša polomila gleženj:(? Bogica, dej jo lepo pozdravi:rozica::rozica::rozica:

Kako pa kaj ostale:rozica::rozica::rozica:?

Upam, da bo kmalu nehalo deževati in nas bo spet grel sonček:)

Želim vam čimlepši dan!!!

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.4.2005 11:26:43   
PiaM
Lep dan, tudi jaz vam pošiljam malo sončka, čeprav zunaj ne kaže da bo kaj lepše vreme.:zmeden2:
Pri nas je bil vikend tudi bolj pust, smo se kar v hiši zadrževali in čepeli na RR, vmes pa pospravljanje, kuhanje, likanje, igranje...
Je bilo pa zvečer toliko lepše ob dežekeu se mal pocartat in :sloncek:, pa svečka zraven...ROMANTIČNO:love:
Pozdravljene!
:rozica:

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2005 12:37:06   
anadejka
Hojla punce:rozica::rozica::rozica:

Ja Tinka a veš da sva si tut jest in moj dragi v petek mal v lase skočla.Je glih tako pršu domov "dobre"volje s par piri v riti.Men je pa reku da dela do 22.00.Božček se mi je že zasmilu,pol mi je pa povedal,da je že ob 15.00 končal in ga šel pit s prjatli.Pa kao da se je sam hecu da bo delal do 22.00.Huuuuu sm bla jezna!!!!!
Ampak sva se tut midva drug dan že pobotala.
Tinka a veš pol sm pa opazla,da je v bil petek mlaj!!!Luna!!!Tko da zdej mi je pa vse jasn;).

Drgač pa jest še zmer držim pestke za Anitko,da bi bila njena laparo čimbolj uspešna in bi nas kmalu razveselila z novičko 9nebesa.
Pa seveda tut zate Tinka,da bi kljub utrujenosti bila 9nebesa!!!
Našo Piko pa tut jest pogrešam.Sej jo čist štekam,človk se mora kdaj odklopit.Sam Pikaaaa mi te kle full pogrešamo!!!Pa to je blo učasih luštn!!!

Pia kako pa kaj tvoj sonček napreduje??Upam da pridno raste in se razvija,da bo svojo mamico kmalu razveselil.

Urška bogica pa zdele z gipsom,ojoj:(.No upam da ji zdaj vsaj v službo ne bo treba in se bo doma odpočila,pa mogoče kšno dobro knjigo prebrala.

Draga naša Astra,teb pa držim :miska::miska::miska:da si ali pa še prau kmalu boš:nosecka:.

Skratka punce mislim da je že skrajni cajt da se zopet usuje :nosecka::nosecka::nosecka: dežek in glejte da boste takrat zunaj,da vas vse pošprica!!!;)

Pridne bodte,lepo se imejte in veliiiiiko se smejte!!!

Lepe pozdravčke..............andrejka

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2005 12:44:43   
aljča
Pozdravljene punce.:rozica::rozica:
Tudi pr nas je bil vikend bolj lenoben pa moker:zaspan::zaspan:.
Danes se nadaljuje dež, ki ga imam že poln kufer:):).
Popoldan imam kontrolo pri g.,da zvem, če me bo obdržala v bolniški.Zdaj moram počakat naslednjo:hudicek:,da bom šla na tretji IUI.Mogoče pa se zgodi, da bom dobila prej pošto, da prideva podpisat papirje za IVF.Po eni strani sem vesela po ta drugi pa žalostna:(,ker se nama je takole zgodilo.
Tud pr nas smo se mal včeraj pokregali ampak smo se pol pobotali.Komaj čakam, da se začne kaj dogajati, da se bi stvari malo premaknile naprej.Tako sva že oba tečna zaradi tega, da ker res ni.Dober, da sem doma, ker bi v službi blo hudo.
L.p. Alja:metulj::metulj:
Aja Anitki pa držim pesti,da bo vse ok.:pujs::pujs:

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2005 12:59:19   
emaa
Živjo punce,

Da mal več povem o Urši. Prejšnjo nedeljo je letela na telefon, ki ga je pustila ob postelji, ker se ji je malo preveč mudilo, se je tepih odločil, da ne bo šel v isto smer kot njene noge in tudi ne z isto hitrostjo. Posledica dvakrat zlomljen desni gleženj. Ker se ji zadeva ni zdela ne vem kako tragična, je poskusla vstat, pa so prsti na nogi gledal drugam kot bi morali, torej še izpah na vrh vsega. V torek je bila operirana in nima gipsa, temveč čez šraufe in vse mogoče železje, šive in obliže. Ta teden, danes ali jutri jo bodo spustili ven, potem si mora pa računalnik mal porihtat, da bo lahko na zvezi z nami. Drugače pa s službo ne bo nič 6 mesecev, ker jo čaka precej terapije in razveseljevanja medicinskega osebja.
Ja naša Urša je en tak dobrovoljček, zmeraj za štose, in je iz bolnice nočejo spustit, da jim ne bo dolgčas ratalo.
Jaz sem v redu, čakam M v petek in upam, da ne zamudi samo za par dni, če ne bo prišla točno, naj zamudi za kak teden, da se mi lepo izide s prazniki za laparo. Kot vidim pa nisem edina, ki se je kregala z :love: čez vikend, midva sva se udarila v sobot zvečer, bolj nedeljo zjutraj. Pa tudi vem zakaj, ker vsem ratuje, midva pa še čakava, pa bo tud nama, sam kak slab dan pa tud more bit.

Se beremo punce, pa upam, da kateri spet rata. Pika, tinkamiška, Astra čakamo. Goya, neni, klarisa za vas še vedno držim pestek, ravno tako za Anitko, da poštimajo in nam boš lahko kmalu javila, da si :nosecka:. Buškica za vaju bom jutri pesti držala, da bodo šli razgovori brez problema.

Če sem katero pozabla, mislim na vse.
En šopek :rozica: za vse

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2005 13:33:30   
larisa
Pozdravček tudi od mene. :rozica: Joj boga Urša, ampak z njeno pozitivnostjo bo verjetno prej okrevala kot bi če bi bla :(. Ampak emamair ti si pa tko luštn napisala kako je z Uršo:bravo:

Anitka je vse bližje :duda:in :bravo: za to!!! Drži se:miska::miska::miska::miska:

Kdaj pa GoYa, Klarisa Neni povejo če je uspelo?? Veste sem bla toliko časa odsotna pa toooolk nas je na žalost tukaj da rabim kar veliko da spet pridem na čisto z informacijami.

Zgleda da je bil pol en čuden vikend ko ste imele vse mal prepirčkov doma:zmeden: Ja mlaj je bil in to je to... ampak saj ste pa pol tolk bolj strastno:sloncek: in če bo tko kot pri naši dragi bambi, pol.......9nebesa

Veste jaz sem pa za hec za nazaj pogledala tisto lunino O(saj se upam vse spomnete- to smo imele res doooolgo nazaj kar ornk na tapeti) in se mi je po dveh letih poklopila lununa O in ''običajna'' O in glej ga zlomka-ratalo je. Sicer :duda: ni bil dolgo z mano ampak bistveno je to da je ravno takrat ratalo in jaz tega sploh nisem verjela.......do sedaj:zmeden::zmeden::zmeden:

Upam da se nam vsem čimprej poklopi kar se pač mora da pridemo do naših tako željenih:duda:.

Deževni a vseeno lep dan vam želim!!!
LP Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2005 13:33:59   
anadejka
Ojjoooooojjj:( boga Urška!!!!To je pa full hudo!!!!
Ema dej jo plis pozdravi v našem imenu in ji povej da mislimo nanjo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2005 14:09:08   
pika74
Ku-kuc:love::love::love::love::love:

sam na hitr - k dons tok zzzeeeeeeeeeebbeeeeeeee:zmeden::zmeden::zmeden:.

Fajn se zavijte pa debele štumfe obujte.

pa-pa
:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2005 14:13:28   
emaa
mi smo se že ogrel, nam je čistilka cel vikend pustila balkonska vrata odprta, pol so mogl pa kurjavo zalaufat, ko smo vsi trije v pisarn bli zabubljeni ko mufloni.:)

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2005 18:52:14   
buškica
Ema, full si dobr napisala. Jest ne bi znala bolje. v soboto sva šle z Emo k Urši, ma punce to je ena full pozitivna oseba, tak pozitivec in dobrovoljček. Smo se full nasmejale in in zabavale še celo sobo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2005 19:49:33   
tinkamiška
Sem še prišla mal napisat semle:)

PiaM, ja jst tut dam neki na romantiko:) je fajn se včasih malo razvajat:rozica:

Andrejka, a da je bil mlaj kriv? Ja, pa verjetno tut mal zarad istga razloga kot Ema, pa še mal mi je prekipelo, ker se ga je šol nacukat jst pa med O dnevi, ne vem no, sej nimam nič proti, če se greš mal poveselit, pa glavo dat na off, ampak mal pa veen morš študirat na jutri, sploh zdej, ko sva že tako globok v tem,...sej bi men tut pasal mal odklopit, ampak bom še mal počakala in če ne rata bova pa mogoče kako pavzico vzela:zmeden: Pa še doma je bil cel kaos, jst pa vsa utrujena iz LJ, eh, pa sej je blo pa fajn se pobotat;)

Aljča, kako je blo na kontroli? Jst vama želim, da se bodo stvari končno premaknile in bosta spet dobila zagon:rozica:

Ema, ja točno tak občutek je dala Urša tudi meni, ko sem jo spoznala in prav fajn je bit v njeni družbi. A da 6m ne bo mogla v službo, maš prav se bo vsaj mal spočila, sej tam je pa res delala cele dneve:zmeden:
Ti pa želim, da naj bo M:hudicek: točna, če že mora prit, da boš lahko šla čimprej na laparo:rozica:

Goya, neni, Klarisa držim pesti, da se bodo:duda::duda::duda: obdržali:miska::miska::miska:

Larisa men se lunina O in moja še neki časa ne bo poklopla, upam, pa da nam bo prej ratalo:)

Pika ku-kuc nazaj:)-:)-:)- pa v sredo bo baje že mal bolj toplo;) Fajn bot:rozica:

Buškica jutr se pa fajn zmeni in glej da boš sporočila kako je blo:) Me bomo pa ne tabe mislile:miska::miska::miska:

Anitka draga:rozica:, zdej je že najhujše za tabo in upam, da se počutiš že veliko boljše:rozica: Pa hitro pridi domov in držim pesti, da boš junija že:nosecka:

Lepo se imejte in se še beremo:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2005 21:13:29   
tia
Pozdrav punce ,
le toliko da se oglasim in vam sporočim.

Anitka vas vse lepo pozdravlja,laparoskopija jo čaka jutri,kdaj točno nevem.Klistir je preživela :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Anitka,je pa lačna kot volk.

Anitka me smo s tabo,držimo pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

pa pa

Tia

Neposredna povezava do sporočila: 12
11.4.2005 21:16:28   
tinkamiška
O, šele jutri ima poseg:zmeden:, ja sej res najprej te morajo pripravit...hvala Tia, da si sporočila:)

Ja, Anitka, pol pa še naprej stiskamo pesti:miska::miska::miska:, da bo hitro mimo, pa da se boš pol lahko fajn najedla:)

Tia, tudi ti se lepo mej:):rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 13
11.4.2005 21:21:22   
ronni
Punce, ne se sekirat! Mislim, da je nekaj v zraku (ali v luni?). Moj dragi je zelo potrpežiljiv in ustrežljiv, ampak zadnje dni je tud tako tečen(jaz še seveda bolj), da sva se spričkala celo v Avstriji, sredi trgovin. No, ne glas, ampak sem bila kar šokirana. Saj nama je takoj žal, pa še zardi čist brezvezne stvari,....
Včasih si mislim, da tudi ta tempo, ko se trudiva za :duda: kar dost vpliva. Res je najboljše odmislit- a le kako bi to šlo??
Potem pa še to :sloncek: - ko si izračunaš O vedno pride kaj vmes ali pa se ti zdi, da je nekak prisiljeno?
Sicer pa kmalu bo lep sončen dan ;):):)

Neposredna povezava do sporočila: 14
11.4.2005 21:24:20   
tinkamiška
O ronni-Saška:) si se tut ti mal oglasla med nas:rozica:

Ja, sej vem, da je to računanje čist mim, ampak, men se zdi, da me to sploh ne moti več, mislim to, da mor šravno takrat:sloncek:, sam je pa res, da zmeraj nekaj pride vmes:zmeden: to pa ni fajn

Drž se, pa da rata:):rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 15
11.4.2005 21:33:46   
ronni
Ko vidim, da se nas več matra, potem je vse lažje.;)
Sicer pa vse nadoknadimo takrat, ko ne :sloncek: zaradi O, ampak si to čisto zares želimo. Mogoče je pa takrat še več možnosti, da rata!!:miska:

Sicer pa tak jamram, saj po pravici, :sloncek: sploh ni tak slaba stvar, ne?!!!:bravo::bravo:
Saška

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.