emaa
|
Živjo punce, Da mal več povem o Urši. Prejšnjo nedeljo je letela na telefon, ki ga je pustila ob postelji, ker se ji je malo preveč mudilo, se je tepih odločil, da ne bo šel v isto smer kot njene noge in tudi ne z isto hitrostjo. Posledica dvakrat zlomljen desni gleženj. Ker se ji zadeva ni zdela ne vem kako tragična, je poskusla vstat, pa so prsti na nogi gledal drugam kot bi morali, torej še izpah na vrh vsega. V torek je bila operirana in nima gipsa, temveč čez šraufe in vse mogoče železje, šive in obliže. Ta teden, danes ali jutri jo bodo spustili ven, potem si mora pa računalnik mal porihtat, da bo lahko na zvezi z nami. Drugače pa s službo ne bo nič 6 mesecev, ker jo čaka precej terapije in razveseljevanja medicinskega osebja. Ja naša Urša je en tak dobrovoljček, zmeraj za štose, in je iz bolnice nočejo spustit, da jim ne bo dolgčas ratalo. Jaz sem v redu, čakam M v petek in upam, da ne zamudi samo za par dni, če ne bo prišla točno, naj zamudi za kak teden, da se mi lepo izide s prazniki za laparo. Kot vidim pa nisem edina, ki se je kregala z :love: čez vikend, midva sva se udarila v sobot zvečer, bolj nedeljo zjutraj. Pa tudi vem zakaj, ker vsem ratuje, midva pa še čakava, pa bo tud nama, sam kak slab dan pa tud more bit. Se beremo punce, pa upam, da kateri spet rata. Pika, tinkamiška, Astra čakamo. Goya, neni, klarisa za vas še vedno držim pestek, ravno tako za Anitko, da poštimajo in nam boš lahko kmalu javila, da si :nosecka:. Buškica za vaju bom jutri pesti držala, da bodo šli razgovori brez problema. Če sem katero pozabla, mislim na vse. En šopek :rozica: za vse
|