|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Torba za 1. razred? in Začetek šole
21.8.2006 11:30:59   
BlankaT
Imam dva vprašanja in sicer
1. za svojega sina iščem že celi mesec torbo za 1. razred. Ne bi vzela ravno najcenejše varjante, najdražje pa tudi ne. Sem iskala že po internetu, pa nič kaj pametnega ne najdem, vse kar pa mi je všeč pa pride tam okoli 16.000 SIT user posted image , to pa mi je skoraj preveč. Naj še povem, da je sin zelo droben, velik je 111 cm tehta pa 18,5 kg user posted image .

2. pa me zanima če se res začne 1. šolsi dan letos v petek. Ker po pravilniku bi se mogel začeti v ponedeljek, vendar je ta naš minister za šolstvo (user posted image ) letos odredil, da se prične v petek user posted image . Namreč naš bi še šel na morje in bi prišli v petek zvečer šele domov. Saj vem, da ne bi bilo panike, če bi zamudil 1. dan, samo to je njegov 1. šolski dan in tega ne bo nikoli več.

Najlepša hvala že vnaprej za vaše odgovore.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Torba za 1. razred? in Začetek šole
21.8.2006 11:41:24   
Anonimen
Tukaj je link od cenejših šolskih torb:
http://www.eurocom-si.si/index.php?cPath=524_525_526
Drugače pa tudi Porenta menda prodaja kvalitetne, ampak vidim, da pa so ti zares dragi:
http://www.nahrbtniki-porenta.si/index.asp?id_page=2&Prikaz=TRUE&id_kategorija=53

(odgovor članu BlankaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2006 12:46:37   
ona
1-pri nas v šoli so uvedli za prvi razred,da morajo otroci imet tisti plastičen kovčk,ki stane tam 1.500 sit in so otroci ga puščali v šoli,ker so tam imeli svojo polico in so domov nosili le po en zvezek ali učbenik!Saj to je bilo vse uredu in prav a meni ni bilo fajn,ker je ta kovček neroden,še posebej za mojega sina,ker se je vozil z avtobusom v šolo in pozimi je nilo res nerodno,ker ga je zeblo v roke.Zdaj,ko gre v drugi razred bi tudi moral imeti kovček,a sem se jaz odločila,da mu vzamem torbo in sem vzela eno malo manjšo,ker itak nimajo še ful zvezkov.Malo poglej naokrog,ker se da dobit tudi ceneje variante!

2-Pouk se res začne 1.9 v petek in,če greste na dopust je res škoda zamudit prvi šolski dan!Ne vem,no  za   malčke je to res poseben dan!
Provajte pa prit prej z dopustauser posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2006 13:07:13   
vesna.com
Pri nas jih pa v prvem razredu v šoli dobijo,saj itak vse skup tam puščajo in malo domov nosijo.Sploh pa moraš itak otroka peljat in iskat,tko da ne vem če je res potrebna že taka orto torba v prvem razredu.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 14:04:51   
BlankaT
Ona saj to je ravno finta, da gre z mojimi starši in sicer v nedeljo in bi naj prišli v nedeljo domov, gredo pa blizu Pule. Pa saj to še ni tako daleč, ampak v soboto pa imamo poroko, se bratranec ženi, tako, da bi itak mogla priti v petek domov. Sem že premišljevala, da bi šla jaz po njega, ampak se mi ni dol zavozidi pa še hčerka bolj slabo prenaša vožnjo, je stara 8 mesecev. No to bomo že nekako porihtalil. Kajti pod nobenim pogojem mu ne bi naredila tega, da bi zamudil 1.dan šole, raje vidim, da ne gre na morje.

Glede torbe pa sem mislila, da bi mu jo kupila in bi jo potem imel vsaj 2 leti. Splišna hvala za link, ampak sem jih že jaz tudi tam gledala. No se bom sedaj ta teden odpravila malo po trgovinah in upala, da bom kaj našlauser posted image .

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 21.8.2006 14:05:55 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2006 14:20:26   
al1*
Moja je letos končala 1. razred. Torbo je domov prinesla samo v petek in v ponedeljek odnesla nazaj. Ker je takrat prinesla bolj ali manj vse zvezke + športna oprema + peresnica si ne predstavljam, da torba ne bi bila normalne velikosti. Itak pa smo ji torbo vedno do razreda in domov nesli starši.

Moja je sicer imela torbo Schneider, ker ji jo je kupil dedek, ampak po mojem boš tudi za en primeren denar našla kvalitetno torbo.

Glede 1. šolskega dne: sicer bo otrok verjetno res razočaran, če bo ta dan zamudi, popolnima nič pa ne bo narobe, če greš ta dan v šolo le ti in dobiš vse informacije. Pokliči v tajništvo šole in se pozanimaj, kdaj lahko prideš do razredničarke in se dogovorita.

lp

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.