Anonimen
|
Ok, zenska je imela tezko otrostvo, je ostala sama s hcerkama, samo to se ni opravicilo, da lahko tepe otroke. In njej se zdi to genialna vzgoja, ker je pac enostarsevska druzina in je za vse sama. Komentarjev vseh nisem brala, ker se mi obraca zelodec. Damn, pa ce mas se tako nizek prag tolerance, ne mores z otroci take pocet Smilijo se mi, res .. pa njuni otroci tudi .. "ja, prepričana sem, da so enostarševske družine v sloveniji tabu tema. pojdi v knjižnico, brskaj med revijami, časopisi, pa mi pridi povedat, koliko članokov (moji ne veljajo) na to temo si v zadnjih 10 letih našla. NOBENEGA!!!! ni vprašanje ali mi spuščamo koga noter, saj druge ne spuščate noter nas. Vsi ostali ste/so normalni, naše družine pa ne vem po kateri definiciji nenormalne. Prav, če tega predznaka ne moremo odstranit, pa se pomenimo, zakaj smo tako nenormalne družine." (ne razumem, zakaj naj bi bile enostarsevske druzine manjvredne ..) "Glejta, ena roka boža, druga tepe. Jaz vaju nočem tepst, nikakor in pod nobenim pogojem. Ker vem, da to boli telesno in v srčku, ker se mi ne moreta upret, saj sta premajhni. Jaz vaju s svojo močjo lahko ubijem, lahko delam nepredstavljive grozote z vama, ampak, Bog mi je priča, niti v snu ne smem pomislit na to. Res pa je, da to straši počnejo. Nočem vaju tepst s pasom (soseda je svoja sinova redno pretepala tako), nočem vaju dat klečat na koruzo (spet druga soseda je tudi pretepala hčere s koprivami in jih dala klečat na koruzo). Jaz si iz želim, da se me dobro razumemo, da rade hodimo domov in da se doma dobro počutimo.” "Če ena tepe drugo - 20 udarcev po riti - to kazen smo izvršili 2x Kraja denarja - 40 udarcev po nagi riti - to kazen smo izvršili enkrat pred dvema letoma Prihajanje domov po temi - 10 udarcev po riti - to kazen smo dorekle enkrat, ko sta pozabili in prišli domov v mraku, izvršila se ni nikoli" ....
|