|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Folna kislina
23.10.2006 9:55:48   
Xandra1
Hej punce!
Naročila sem se na pregled pri G zaradi user posted image No, poanta je v tem, da mi je sestra rekla naj si grem v lekarno kupit folno kislino in jo začnem jemati.
Zdaj pa sledi težava in mi je nerodno vprašat ... 6 let je od kar sem rodila sina ... mi poveste kako se imenuje izdelek in koliko približno stane ... ne bi rada danes izpadla v lekarni "tumana" user posted image Na VAS pa vem, da se lahko zanesem!!!
Hvala za odgovore punce!

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Folna kislina
23.10.2006 9:57:43   
Tula
Živijo!
Najbrž imaš v mislih tablete Tifol.  user posted image Pa vso srečo ti želim. user posted image

Lep dan!

Tia 26.11.2002
Lea 16.7.2005
Matija 11.11.2009

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 9:59:50   
Anonimen
Ja Tifol. Lahko rečeš pa kar folna pa ti bo dala. Jst tud nisem vedla kku se jim reče pa sm rekla kar folna pa mi je dala tifol.

(odgovor članu Tula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 10:04:56   
Xandra1
Sem vedela, da lahko računam na VAS!
Zlateeeeeeeeee steeeeeeee!
Full vs mam rada! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 10:13:52   
Pingvinčica
Ker so ti že punce vse povedala, ti bom pripisala samo še to. Čimlepših user posted image in seveda zdravo user posted image .

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 10:19:18   
Anonimen
Meni pa je g priporočila Elevit. To je kombinacija vitaminov in mineralov za obdobje nosečnosti in dojenja, pa ga priporočajo da se začne jemati 1 mesec pred zaželeno nosečnostjo pa lahko jih še tudi potem uporabljaš, vsebuje pa tudi folno kislino.

LP in upam da ti čimprej uspe zagledati user posted image .

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2006 10:42:58   
Klarita
Mislim, da stane nekje med 800-900 SIT. Se mi zdi.

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 15:38:37   
ANIME
Jaz pa že nekaj let jemljem ABC Plus tablete - Natural Wealth  (kombinacija vitaminov in mineralov) in vsebuje tudi 400 (nečesa) folne kisline. Ginekologinja je rekla, da naj kar nadaljujem in da je primerna količina folne...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.