cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zgodnja nosečnost in bolečine

clock-img

14.11.2021, 21:12

clock-img

zaskrbljena11

pencil-img

1

Pozdravljene. Vprašanje o zgodnji nosečnosti. Je imela katera bolečine v spodnjem delu trebuha že takoj po ovulaciji, ko pravzaprav do oploditve sploh še ni prišlo? Meni se te bolečine nadaljujejo še kar naprej in so že malo moteče in na meji da bi morala vzeti protibolečinsko tableto... Menstruacijo bi morala dobiti danes in je ni, test nosečnosti je pozitiven. So lahko to znaki izvenmaternične nosečnosti ali so tudi take bolečine še vedno normalne za zdravo nosečnost?

clock-img

15.11.2021, 18:28

clock-img

Pikapoka050

pencil-img

1

OjlaJaz sem imela take bolecine da sem bila na meji za kaksno tbl, zelo slabo sem tudi spala ker me je tako zvijalo. Zdaj sem v 13t 🤞 in se zmeraj ne mine dan da me nebi kej spiknilo. samo pozitivno naprej, da je to del zanositve in sprememb ki se dogajajo tam spodaj🥰Srecno! 🤞🥰

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem