cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

zasebna sporočila

clock-img

11.12.2008, 05:16

clock-img

Anonimen

Sinoči sem dobila na mail sporočilo,da sem od dotične osebe dobila ZS,oziroma 2 ZS-ja.
Grem gledati, pa nikjer nobenega.V mojem profilu sploh nimam označeno, naj se me obvesti kadar dobim ZS user posted image Kaj je zdaj to?

clock-img

11.12.2008, 08:16

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Najbrž imaš prepoln predal. To se je meni že tudi zgodilo. Sem spucala predal in prosila osebo, naj mi ponovno pošlje ZS.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

11.12.2008, 08:18

clock-img

Anonimen

Poln je pa res.user posted image Grem praznit. Hvala.

clock-img

11.12.2008, 12:48

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Da še jaz nekaj pripomnim. Meni pa piše pri zasebnih sporočilih da jih imam 7, čeprav sem si vse izbrisala?.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

11.12.2008, 13:32

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

IZVIRNO SPOROČILO: Tiincy

Da še jaz nekaj pripomnim. Meni pa piše pri zasebnih sporočilih da jih imam 7, čeprav sem si vse izbrisala?.user posted image

Sem pred časom izpostavila podoben problem (glej datum):
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1668296&mpage=1

Le da mi zdaj piše, da imam 97 prejetih sporočil, kljub temu, da sem vse pobrisala.

clock-img

11.12.2008, 14:01

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Do prenove ZS bo potrebno počakati, druge rešitve ni. Prenova ZS jev pa je naš nov projekt, ki bo kmalu na red user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem