cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

waldorska šola

clock-img

18.09.2004, 20:34

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

ne vem če sem pravilno napisala ime šole vendar me zanima kaj menite o njej in če vam je kaj znana. HVLA:sloncek:

clock-img

18.09.2004, 21:04

clock-img

Tom Sawyer

pencil-img

23

Več o šoli izveš tule:

(upam, da bo link aktiven)

clock-img

18.09.2004, 21:26

clock-img

Anonimen

tom, na RR ni treba dajat v < >
lp,:fis:

clock-img

18.09.2004, 21:58

clock-img

Tom Sawyer

pencil-img

23

Hvala ;)

clock-img

18.09.2004, 21:58

clock-img

Anonimen

Ni za kaj;)
lp,:fis:

clock-img

18.09.2004, 23:02

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Moj znanec je pred leti hodil tja... Ker so se preselili, se je v 7. razredu prepisal v klasično OŠ in si je njegova mama nakopala enih stroškov pri inštruktorjih, ker ni imel pojma o matematiki, fiziki,kemiji... :(:(:(
Drugače pa se mi zdi njen koncept vzgoje zelo sprejemljiv... res si preberi načela v omenjeni knjigi.
Sama sem poučevala na šoli, kjer so imeli Waldorfci oddelek in ti lahko rečem, da so bili disciplinsko gledani pravi :angel::angel::angel:, samo naši učenci so bili totalno netolerantni do njih (višja stopnja) in jih imeli za čudake.

clock-img

19.09.2004, 09:10

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz sem pa slišala, da imajo potem probleme,ko se prepišejo na "pravo" šolo.Meni je sam koncept všeč, samo kaj ko pa je toliko stranskih učinkov.:)-

clock-img

19.09.2004, 15:02

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Hvala za odgovore tudi sama sem nekaj slišala da ta šola ni prav na dobrem glasu pa me je vseeno zanimalo če je to res.;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem