cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vrtec domžale

clock-img

10.11.2011, 07:05

clock-img

laraa

pencil-img

51

pozdravljene mamice!

bi vprašala če ima kdo otročka v vrtcu domžale in kako ste kaj zadovoljni?

kakšne info bi bila zelo vesela

hvala in lep dan

clock-img

10.11.2011, 07:32

clock-img

Anonimen

V jaslih je bila v Malem princu na Rodici (zasebni vrtec), zdaj od treh let naprej je pa v vrtcu Urša, enota Bistra. Prvi vrtec je bil super, vzgojiteljica in pomočnica res top! Čez tadrugega pa tudi nimam kake žal besede za rečt, čeprav splošen občutek je bil v prejšnjem boljši. Več je bilo interakcije med vzgojiteljico/pomočnico in otroci ter starši. Veliko je bilo teh raznoraznih delavnic z otroci in starši pa kar naprej so bili eni popoldanski dogodki, da smo starši lahko videli kako naši otroci funkcionirajo v vrtcu pa kako se razumejo z vzgojiteljico/pomočnico ... tu pa tega ni ... midva vzgojiteljice in pomočnice praktično ne vidiva. Pa tudi pri tamali imam občutek da je prej bolj z veseljem hodila v vrtec in ga tudi močno pogreša user posted image

clock-img

10.11.2011, 08:28

clock-img

laraa

pencil-img

51

hvala za odg., sm bla mal premal natančna me bolj zanima za vrtec domžale: enota ostržek na rodici,

clock-img

12.11.2011, 13:16

clock-img

laraa

pencil-img

51

kaj res ni nobene mamice z izkušnjanami vrtca ostržek na Rodiciuser posted image

clock-img

12.11.2011, 13:20

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Žal ti ne morem pomagat. Sem pa jst hodila v ta vrtec, ko sem bila majhna. Spomini so lepi. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem