cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vnetje kože po britju

clock-img

03.07.2010, 21:53

clock-img

mižek

pencil-img

1104

a mi lahko katera pomaga z kakim nasvetom po britju se mi naredijo 2 ali 3 dan rdeči mozoljčki ki bolijo po vrhu vsega pa je še zelo grdouser posted image user posted image .
Čeprav se vedno namažem z vlažilno kremo, se med vročino pojavijo.
Razmišljam o epilatorju, samo ne vem če bo kaj pomagalo, glede na to da se mi naredijo po britju, je pa res da se mi koža vname že kar takoj, prosim za nasvetuser posted image

clock-img

03.07.2010, 22:33

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Zato se depiliram z voskom.

clock-img

04.07.2010, 19:45

clock-img

pikapikica83

pencil-img

45

Tudi jaz bi bila zelo vesela kakšnega nasveta. Meni se vse skupaj še zagnoji, vraščajo se mi dlake... Tako se zdaj že vsa brazgotinasta, ne samo pikasta. Pomagalo pa mi do sedaj ni nič. Povem naj še to, da sem se brila, nato poskusila vosek, zdaj imam epilator, pa je vse enako.user posted image

clock-img

04.07.2010, 19:54

clock-img

žabica_

pencil-img

24

Poskusite z depilacijsko kremo VEET user posted image user posted image po depiliranju pa lepo namažite z losjonom Bepanthol user posted image user posted image
Pri meni se res super obnese user posted image user posted image

clock-img

04.07.2010, 21:07

clock-img

eee35

pencil-img

1025

Meni pomaga bepanthen plus...Drugače po voskanju sem zgledala tako, da je reakcija po britju pri tem NIČ...Katastrofa od katastrofeuser posted image  

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

clock-img

04.07.2010, 21:10

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Jaz sem se nazadnje kar s hladilno kremo od tamalih dveh namazala in so vse pike in srbenje zginile čez noč. Sem dobila občutek, da je koža potrebovala orenk dozo mastne hranilne kreme.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

05.07.2010, 00:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.07.2010, 14:55

clock-img

Carmenka

pencil-img

20

V malo vode razstopiš aspirin in se namažeš takoj po britju, pustiš da se posuši. Meni pomaga ful, po tem nimam nobenih mozoljčkov. Isto mojim dvem kolegicam.
Če bo katera sprobala pa naj pove če deluje.

LP Karmen

clock-img

07.07.2010, 15:09

clock-img

jar

pencil-img

248

a po britju z britvico? v bikini delu?
potem si kupi brivnik za bikini. čist dobro pobrije in tudi ni vnetja.

meni je zelo super citronkin gel od loccitana, sicer je kao za po sončenju ampak meni je super za po britju (noge) in še tako fajn kožo osveži-ohladi in se nič ne lepi. ker vsi aloe-vera geli se lepijo in to meni ni uredu.

sicer pa: brit se je treba celo leto in ne šele od junija naprej, pa ne bo nobenega vnetja!

clock-img

07.07.2010, 18:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.07.2010, 07:24

clock-img

pikapikica83

pencil-img

45

Jaz se brijem ali kakorkoli depiliram celo leto, že par let, pa imam skoz iste težave, poleti se le še stopnjujejo. Bom pa preizkusila tisto z aspirinom. Tega še nisem slišala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem