cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

višina dojenčka

clock-img

21.10.2008, 13:11

clock-img

maxi133

pencil-img

152

Pozdravljene!
Moja hčerkica je stara 6 mesecev in danes sva bile v posvetovalnici in je pediatrinja rekla, da se ji zdi premajhna. Težka je 6 kg in velika 61 cm. Rekla je da bo bolj pozorna in da če bo potrebno, naju bo poslala delat neke hormonske teste.user posted image Sej mi je povedala kako se temu reče, a se ne spomnim, ker je neka zakomplicirana beseda.... Njena porodna teža je bila 2800 pri 49 cm. Me je prav malo prestrašila!
Ima katera podobne izkušnje? Kaj naj bi to pomenilo za vnaprej? Ker je rekla, da se ji zdi v primerjavi z drugimi dojenčki malček majhna! Drugo je bilo pa vse ok. Mogoče malo preveč paničarim, a me vseeno zanima vaše mnenje!
Hvala!

clock-img

21.10.2008, 13:16

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Kako visoka pa sta vidva s partnerjem?

clock-img

21.10.2008, 13:34

clock-img

maxi133

pencil-img

152

Nisva prav visoka... Jst sem 164 cm, moj pa 175 cm. Sej to sem tut jst rekla pediatrinji, ker mi je popolnoma jasno, da ne more bit neka velikanka! Bolj me je prestrašila s temi testi....

clock-img

21.10.2008, 14:30

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Jaz sem bla pri 6 mesecih velika 62 in težka malo čez 5 kg. Danes mam 170cm, kil pa res malo manj - nisem prav hud jedec. Brez panike.

clock-img

21.10.2008, 15:33

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Mogoče želi P samo izključiti, da bi bilo kaj narobe, tako da brez strahu.

clock-img

21.10.2008, 16:33

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Res je, da je tvoja punčka nekoliko majhna za pol leta. Ampak, veš Maxi, sem šla gledat v tabele rasti in tvoja pupa je še vedno v zlatem povprečju. Sicer res, da čisto na spodnji meji, ampak še vedno znotraj povprečja user posted image , tako da ne nič paničarit.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

21.10.2008, 16:38

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Maxi, iz kje pa si? A si iz Kranja? Ker poznam eno P v Kranju, ki menda rada da testirat.

Drugače pa, če je punčka znotraj povprečja, se res nimaš kaj sekirat. Saj je še bolj fletna, če je bolj majhna. Vsaj meni.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

22.10.2008, 08:14

clock-img

maxi133

pencil-img

152

Sem iz nove gorice! Hvala punce za spodbudne besede, ker je tut to včasih že čisto dovolj! Privč sem mamica in verjetno res malček paničarim, a nočem da bi bilo z mojo princesko kaj narobe! Hvala še enkrat!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem