cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vaše izkušnje z relaktacijo

clock-img

06.02.2008, 14:49

clock-img

rinca

pencil-img

3

Zanima me ali je katera med vami imela iskušnjo z relaktacijo - uspešno ali neuspešno. Koliko časa je poskušala, kdaj so se začeli kazati rezultati, ali je možno povsem vrniti prvotno stanje?
Sama poskušam že nekaj dni na levi dojki (desna funkcionira normalno), pa ni videti nobenega napredka; dojenčica sicer pridno sesa in se ne pritožuje a jaz nimam nobenega občutka polnjenja te dojke.
Pa še nekaj me zanima- ali mislite da se bosta velikosti dojk po končanem dojenju zopet izenačili ne glede na to če sem toliko časa dojila samo na eno stran?
Hvala vsem in lp.

clock-img

06.02.2008, 19:20

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sicer sem dojila iz obeh dojk, ampak je bila leva neprimerno večja od desne, tudi bolj polna in bolj je teklo iz nje (posledično jo je imel mali rajši in razlika se je z njegovim vlečenjem samo še stopnjevala). Kmalu po prenehanju dojenja sta se izenačili.

Za relaktacijo ne vem; sama sem imela samo tu in tam pomanjkanje mleka, a vedno v obeh dojkah naenkrat, kar pa se je ponavadi uredilo v dnevu ali dveh z običajnimi metodami.

clock-img

06.02.2008, 20:02

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

če je bila Mati Tereza uspešna, boš tudi ti

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html


Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem