cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

vaše izkušnje s CORIS zavarovanjem

clock-img

22.06.2011, 19:01

clock-img

ruby19

pencil-img

146

Ker gremo v tujino, razmišljam o zavarovanju CORIS za družino. Kakšne so vaše izkušnje s tem? A zlahka potem dobiš kar ti pripada al dosti komplicirajo in se na vse pretege trudijo, da ne bi izplačali, če se kaj zgodi tako kot na splošno zavarovalnice?

clock-img

22.06.2011, 19:55

clock-img

Anonimen

Mi imamo zelo dobre izkušnje ... vedno ko sklenemo to zavarovanje se nam nič ne zgodi user posted image

clock-img

22.06.2011, 20:32

clock-img

Sa.Ka

pencil-img

327

Od kolegice izkušnja zelo zelo slabaaaaaaaaaaaaaaa.user posted image

clock-img

22.06.2011, 20:33

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Mi imamo zelo dobre izkušnje ... vedno ko sklenemo to zavarovanje se nam nič ne zgodi user posted image

enako

clock-img

22.06.2011, 20:39

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Tudi pri nas je tako, pa upam da tudi tako ostane.user posted image

clock-img

22.06.2011, 21:29

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Sej maš tud Elvio na izbiro... To pač nej bi mel s sabo, evropska kartica ne krije vsega... Jaz poznam Elvio in moje izkušnje so dobre oz. vem, da se trudijo zrihtat....

clock-img

26.06.2011, 00:02

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Oče je imel ful probleme z unovčenjem, pa čeprav je predložil foto gradivo itd. Kar morili in morili so z izpolnjevanjem neskončne dokumetacije, pa še kar ni bilo dovolj... približno tako kot so naštimana vsa zavarovanja, ko vplačaš, je vse super, ko morajo izplačati, je pa cel halo user posted image . Ampak vseeno je fajn imeti kakšno zavarovanje, je pa v bistvu evropska kartica zrdavstvenega zavarovanja tudi čisto dovolj za osnovne stroitve. 

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

clock-img

29.06.2011, 10:07

clock-img

Katjuš@

pencil-img

11

Jaz imam zelo ok. Med prevozom v bolnišnico, sem poklicala CORIS in ko smo prispeli tja je bilo že vse urejeno. Ni mi bilo potrebni nič plačevat, nobenih drugih papirjev...le en telefonski klic.

clock-img

29.06.2011, 10:40

clock-img

izalina

pencil-img

349

Pri nas je šlo vse brez težav samo z EU kartico oziroma so v bolnici samo po njej vprašali (Švica). Nam ni bilo potrebno storitev ob odpustu nič plačat in tudi potem nismo imeli nobenih stroškov in opravkov s tem. 

clock-img

29.06.2011, 11:11

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: Katjuš@

Jaz imam zelo ok. Med prevozom v bolnišnico, sem poklicala CORIS in ko smo prispeli tja je bilo že vse urejeno. Ni mi bilo potrebni nič plačevat, nobenih drugih papirjev...le en telefonski klic.

Zelo podobne izkušnje (od moje šefice) in to 2x v tujini pri zelo kompliciranih problemih, pri obeh je bil nujen helikopterski prevoz s smučišča v bolnišnico. Je pa fajn dvojno kritje, ker potem si res lahko precej brez skrbi.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem