cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

v kakšni postelji so spali...

clock-img

03.09.2005, 12:54

clock-img

mujcek

pencil-img

931

vaši dvojčki ali trojčki? Mogoče je vprašanje malo butasto ampak slišala sem, da morajo najprej spati v isti posteljici. Skrbi pa me, da je posteljica 60x120 premajhna; od začetka verjetno še gre, ko pa malo zrastejo pa jih ne moreš več imeti v tej posteljici. Kako pa ste jih polagale v posteljico-po širini posteljice ali po dolžini (vsakega z ene strani)?

Do katerega meseca naj bi spali v isti posteljici?
Ali ste imele posteljo velikosti 70x140 ali 60x120?
Kakšne velikosti naj nabavim odejico?

clock-img

04.09.2005, 10:24

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Jaz sem ju dala že na začetku vsakega v svojo posteljico. Imamo pa 60x120. Moja dva sta prve 3 dni v bolnici ležala skupaj v topli posteljici, nato pa vsak posebej.
Sem na začetku tudi razmišljala, da bi ju skupaj dala pa ni bilo šans. Ko sem ju dala skupaj ležati jima ni bilo nič všeč. Tudi če sem ju dala v dnevni ali na mojo posteljo.
PA sta enojajčna in naj ti naj bi bili še bolj povezani.

clock-img

04.09.2005, 13:40

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Moje dve pa sta spali do 5 mesecev v eni postelji 70x140 in sicer vsaka na svojo stran. Potem pa sta postali preveliki in sta se začeli dotikat druga drugo in sva ju morali dati vsako v svojo posteljo, hkrati pa tudi v svojo sobo, ker je spalnica premala za dve posteljici. Od takrat spita celo noč, ker ju očitno jaz več ne budim s svojim smrčanjem .

clock-img

04.09.2005, 13:41

clock-img

ursk@

pencil-img

155

ursk@ je napisal/a:

Moje dve pa sta spali do 5 mesecev v eni postelji 70x140 in sicer vsaka na svojo stran. Potem pa sta postali preveliki in sta se začeli dotikat druga drugo in sva ju morala dati vsako v svojo posteljo, hkrati pa tudi v svojo sobo, ker je spalnica premala za dve posteljici. Od takrat spita celo noč, ker ju očitno jaz več ne budim s svojim smrčanjem .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem