cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

uh ta celolit!!!

clock-img

01.02.2006, 10:26

clock-img

Anonimen

Lp!

Ne morem rečt, da sem ravno manekenske postave, sploh pa me skrbi sedaj, kako bo po porodu, ker imam do takrat še slaba 2 meseca, jaz sem se pa do sedaj zredila že 26 kguser posted image  ampak glede kg se ne obremenjujem, ker mi resnično tega ni videt (pravijo da zato ker sem visoka), no ja,...imam malo večjo rit, pa malo širše boke, pa prsa večja za 3 številke...

Problem pa je to, ker se mi je PRVIČ pojavil celulit! Imela sem ga tudi prej, samo ni bil sploh viden, bil je le podkožni...
Sedaj ga pa je res res veellliiiikkkkooooo! Groza me je, ko se pogledam.

Zanima me, ali je možno, da se le-ta kasneje s čim odpravi ali pa vsaj deloma?

Shujšat mi ne bo tak problem, ker sedaj res veliko jem, vse živo (imam grozen apetit), vem, da bom prišla nazaj na svojo težo, za celulit pa nimam pojma. Rada bi ga vsaj malo skrila.
Kaj najbolj pomaga?
Pravilna prehrana + gibanje + ?
Prosim dejte mi pomagat.

zanima me, ali je SPLOH MOŽNO, da se tauser posted image  kako odpravi?

clock-img

01.02.2006, 10:29

clock-img

total

pencil-img

4453

Med nosečnostjo se telo res zelo spreminja in mačobne blazinice se kar nabirajo.Mislim,da se z zdravo prehrano,kremami in telovadbo da odstranit,vsega sigurno ne.

clock-img

01.02.2006, 10:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

01.02.2006, 13:13

clock-img

mammy26

pencil-img

634

Jaz ponavadi vzamem to teorijo, se namažem s anticelulitno kremo, zavijem v plastično folijo, nato tečem ali kolesarim ter je rezultat opažen. Pri tem pa res bolj zdrava prehrana in veliko veliko vode.

clock-img

01.02.2006, 13:30

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Hvala mammy26 za dober nasvet, bom poskusila.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.02.2006, 14:03

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ananimna - dobrodošla med nami.
Mislim, da še pol leta po porodu lahko odmisliš diete - če misliš dojit. Lahko pa ješ veliko sadja in zelenjave ter čimmanj sladkarij. Pa na gibanje ne pozabi. Tudi sprehod z vozičkom je gibanje. Jaz pri tuširanju uporabljam še rokavico za masažo in hladno - toplo prho.
Pa veliko uspeha.

clock-img

01.02.2006, 17:40

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Glede celulita je res tako, da se v nosečnosti razpase, ampak nekaj mesecev po porodu pa začne počasi izginjati, ampak treba je vložiti precej truda v to. Jaz sem ga imela že pred nosečnostjo (ne ravno za izvoz), med nosečnostjop pa se mi je zelo nakopičil. Sedaj pol leta po porodu in po enem mesecu diete in gibanja se mi je močno zmanjšal - ampak je še vedno tukaj in bo tudi ostal.

Moja svakinja ga pa pred nosečnostjo ni imela (manekenka), med N se ji je kar precej nabral in ostal še tri mesece po porodu, potem pa ga kar ni bilo več. Brez kakršnihkoli masaž in kremic in ne vem česa še vse. Je pač takšna.

In zgleda, da si tudi ti Anonima, če ga prej nisi imela. Ker v nosečnosti se pojavi celulit drugačne zgradbe, pravzaprav gre za zastajanje vode v telesu. Pri tapravem celulitu pa gre za maščobne blazinice tik pod kožo, le-te so pa strah in trepet.

lp

_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem