cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

učiteljica jo je udarila

clock-img

28.03.2009, 21:25

clock-img

dream3

pencil-img

35

V  petek, ko je prišla naša prvošolka domov, mi je povedala, da jo je učiteljica udarila po ustih, ker se je guncala na stolu. Bilo ji je nareč dolgčas, je bila njena razlaga.  Verjetno bi morala slišati tudi drugo plat zgodbe. Sprašujem vas za mnenje. kako naj ukrepam? Ne bi želela biti paničarka, pa tudi ne želim si, da bi izpadlo kot da se ne zanimam za otroka. Naj grem v ponedeljek v šolo, ali naj počakam do govorilnih ur?
Hvala in lep pozdrav

< Sporočilo je popravil dream3 -- 28.3.2009 21:28:04 >

clock-img

28.03.2009, 21:27

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz bi tako brez obveznosti šla v ponedeljek vprašat učiteljico,da slišiš še drugo plat zgodbeuser posted image

clock-img

28.03.2009, 21:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Jaz bi tako brez obveznosti šla v ponedeljek vprašat učiteljico,da slišiš še drugo plat zgodbeuser posted image

Tako je. user posted image

clock-img

28.03.2009, 21:55

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz bi šla čist zihr takoj v ponedeljek v šolo vprašat. Reagirala pa bi glede na zadevo. A veš, če bi mene nekdo recimo po krivem obtožil tega, bi kot učiteljica isti hip poklicala otroka in bi hotela, da pove, kaj je bilo. Tako da se te reči da čist zihr lepo razrešit - hočem reči, ne postavljaš učitelja v nemogočo situacijo, če ni kriv, prav pa je, da se prepričaš, ker živet v nevednosti kar se teh reči tiče zihr niti noben učitelj ne bi hotel, da potihem nekje nekaj sumiš, da se je zgodilo, če se ni. Če pa je v resnici kriv, potem pa itak nimam besed... Pojdi v šolo.

clock-img

28.03.2009, 23:24

clock-img

kaja02

pencil-img

1316

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Jaz bi šla čist zihr takoj v ponedeljek v šolo vprašat. Reagirala pa bi glede na zadevo. A veš, če bi mene nekdo recimo po krivem obtožil tega, bi kot učiteljica isti hip poklicala otroka in bi hotela, da pove, kaj je bilo. Tako da se te reči da čist zihr lepo razrešit - hočem reči, ne postavljaš učitelja v nemogočo situacijo, če ni kriv, prav pa je, da se prepričaš, ker živet v nevednosti kar se teh reči tiče zihr niti noben učitelj ne bi hotel, da potihem nekje nekaj sumiš, da se je zgodilo, če se ni. Če pa je v resnici kriv, potem pa itak nimam besed... Pojdi v šolo.

user posted image  se podpišem

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

clock-img

28.03.2009, 23:31

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Se podpišem pod Gino. V ponedeljek lepo vprašaj učiteljico za razlago dogodka (po možnosti vpričo hčerke) in je.

clock-img

28.03.2009, 23:39

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Verjetno so tudi drugi učenci videli kajne

clock-img

29.03.2009, 00:17

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Pa hčerki bi omenila da se bova v ponedeljek pomenili o dogodku z učiteljico, mogoče bo spremenila svojo zgodbo. Poznam namreč podoben primer, ko je otrok malce posvoje opisal dogodke in mu je mama povedala da se bosta naslednji dan pogovorila z učiteljico no potem je pa povedal malo drugače.

S tem ne trdim da otrok laže ampak samo ideja, moje mišljenje....

clock-img

29.03.2009, 10:36

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Se strinjam. Jaz bi mamo kakega sošolca vprašala, če se je kaj dogajalo, preden sprašuješ učiteljico. Kako je bilo že zadnjič, da je za verjet vse štiriletnemu otroku, tudi šestletnemu je za verjet, a ne.

clock-img

29.03.2009, 12:48

clock-img

Volga

pencil-img

9346

A podpisa pa ni prinesla? Ker pri nas za pi.zd.rije dobijo podpis.

clock-img

29.03.2009, 14:40

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Obvezno bi šla v šolo, skupaj s hčerko in se pogovorila...če jo je zares udarila, je to precej resna zadeva...lahko pa da ni bilo tako..

clock-img

31.03.2009, 21:56

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Se podpišem pod Gino. V ponedeljek lepo vprašaj učiteljico za razlago dogodka (po možnosti vpričo hčerke) in je.

Tudi jaz bi to absolutno naredila. Če ti delovni čas ne dopušča pa jo vsaj pokliči. To pa res niso heci.

Ja, ja,...

clock-img

01.04.2009, 00:46

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

in kaj si izvedela v šoli user posted image

clock-img

01.04.2009, 09:09

clock-img

end1

pencil-img

1598

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

in kaj si izvedela v šoli user posted image

tudi mene zanima kako in kaj

clock-img

03.04.2009, 13:29

clock-img

dream3

pencil-img

35

V sredo sem šla v šolo in govorila z njeno učiteljico. Ker naj bi jo udarila namreč pomočnica. Ker nje ni bilo, sem vprašala njeno učiteljico, kaj se je zgodilo. Pa mi je rekla, da se tega dogodka ne spomni. Ko sva poklicali še mojo hči je ponovila isto zgodbo kot meni. Učiteljica je rekla, da bo stvar preverila. Nekako sva prišli do zaključka, da je verjetno hotela moja hči nekaj povedati, pa jo je pomočnica ustavila tako, da ji je položila roko na usta. Torej še vedno ne vem točno kaj je bilo.
lp

clock-img

03.04.2009, 13:34

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

IZVIRNO SPOROČILO: ona

Se popolnoma strinjam...

clock-img

04.04.2009, 17:58

clock-img

niika

pencil-img

3

Učiteljice zelo dobro vedo, kaj si pri komu lahko privoščijo. Seveda ni za pričakovati, da bo priznala, da je deklico udarila, ker bi si s tem samo nakopala težave. Lahko pa malo logično sklepamo, kaj se je zgodilo: deklica je priznala kar dva prekrška - dolgočasje in guncanje. Zveni kot resnica, in vprašanje je, ali si je zaključek izmislila?

clock-img

05.04.2009, 19:36

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: niika

Učiteljice zelo dobro vedo, kaj si pri komu lahko privoščijo. Seveda ni za pričakovati, da bo priznala, da je deklico udarila, ker bi si s tem samo nakopala težave. Lahko pa malo logično sklepamo, kaj se je zgodilo: deklica je priznala kar dva prekrška - dolgočasje in guncanje. Zveni kot resnica, in vprašanje je, ali si je zaključek izmislila?

A potem sklepaš, da kjer menimo, da si to "lahko privočimo", otroke kar veselo tepemo? user posted image  
btw dolgočasje (beri nezanimanje za nič sploh) in guncanje sta čisto vsakodnevna pojava, zaradi katerih ena učiteljica zihr ne bi otroka udarila (ponavadi zelo mirno otroka poskušaš preusmerit, ga potegnit v stvar z motiviranjem, ali pa mu rečeš z besedo kaj, še zatuli za tako stvar redko katera učiteljica, ob vseh res hudih nevljudnostih in neprimernostih, ki se nam dogajajo, je tale daleč najmilejša reč), vsaj jaz take ne poznam.

Pa ne rečem da ni res, da bi obstajala možnost, da bi ona koga udarila, sploh ne, prav gotovo pa razlog ni pravi, niti posploševanje, da si lahko pri enih privoščiš "pretepanje" pri enih pa ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem