cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

trail-gator

clock-img

08.05.2010, 00:37

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Upam, da nisem falila teme. Gre za kolesarjenje z otroki. Oziroma za pripomoček: http://www.trail-gator.com http://www.bikes2udirect.com/bikes_html/images/items/A0002.jpg
Nam je sedež postal že malo tesen -> med kolesarjenjem se zadevamo ob nosilec za nogice. Pa se mi zdi to super ideja. Glede na to, da ni glih poceni: A ima kdo izkušnje s tem??? user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 8.5.2010 0:41:06 >

clock-img

08.05.2010, 08:25

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naši prijatelji so ga imeli in so bili zelo zadovoljni. Kupili so rabljenega.

clock-img

08.05.2010, 08:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Aja, enkrat sem pa videla enega home-made. Lastnik je rekel, da sploh ni bilo problem narediti.

clock-img

14.05.2010, 11:00

clock-img

Sofi

pencil-img

528

Prvič vidim!
A to je otroško kolo spredaj dvignjeno ali kako? Ali je samo slika čudna?

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

clock-img

16.05.2010, 09:24

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi smo ga kupili lani poleti, mož je naročil originalnega prek e-baya. Uporabljali smo ga za kolesarjenje na malo daljše razdalje, pa tik ob cesti, ker je sicer nevarno za otroka. Naš mali je fuuul uživaluser posted image , veliko bolj kot v sedežku in letos komaj čaka, da gremo spet (oz. bosta šla z očijem, ker imam jaz že mal prevelik trebušček..user posted image )

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

31.05.2010, 20:43

clock-img

frufru

pencil-img

2857

Mayci, koliko je pa to dvignjeno? Naš ma še koleščke zraven. a to kaj moti?

clock-img

02.06.2010, 09:28

clock-img

mayci

pencil-img

2322

frufru, dvignjeno je približno 10-15 cm. Če pa pomožna koleščka motijo, ti pa ne znam povedat, ker jih naš ni imel. 

clock-img

15.06.2010, 14:39

clock-img

Balerina

pencil-img

666

Če pogledaš na eni sliki se vidi da pomožna koleščka dvignejo in se potem pelje brez pomožnih koleščk. Poglej si drugi link.

clock-img

16.06.2010, 17:55

clock-img

frufru

pencil-img

2857

ja samo tisto so kolescka od trail gatorja

clock-img

20.06.2010, 15:04

clock-img

mayci

pencil-img

2322

fru fru, po zadnjih informacijah (sem vprašala kolega, ki ima prav tako trail gatorja in ima mali še pomožne koleščke gor), je treba pomožna vsakič odviti in dvigniti ali pa sneti, ker se sicer ne da voziti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem