cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

tablica za hišno številko

clock-img

22.08.2011, 15:40

clock-img

keira1977

pencil-img

77

Pozdravljeni,

trenutno delamo novo fasado, zato bom tudi kupila novo tablico za hišno št. Na geodetski se mi ne javijo zato me zanima če kdo ve koliko stane nova tablica. Če pa ima kdo kakšno izvirnejšo idejo iz kakšnega drugega materiala naj bi tablica bila naj mi sporoči.

LP Silva

clock-img

22.08.2011, 15:48

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Sprej na novo fasado.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šala, šala, brez zamere. Danes mi je tak zabaven dan. Sorči, ker smetim temo.

Ne vem, če je kaj veliko manevra pri obliki in materialih za te tablice... Jaz bi sicer imela matt srebrno mini tablico, tako lično, z vgraviranim naslovom ali samo št., da se sklada s fasado.user posted image


_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

22.08.2011, 16:28

clock-img

Anonimen

Tanavadna tablica samo s številko pride 13€ in nekaj drobiža ... s tem mislim na tisto tablico ki jo naročiš na geodetski.

< Sporočilo je popravil Otika -- 22.8.2011 16:29:50 >

clock-img

22.08.2011, 17:10

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Oblika in barva hišnih tablic je predpisana. Se pravi, da vsaka oseba, katera na hišo obesi tablico, ki ni predpisana (leseno ali kovano ali samo številke) krši predpise in se jo lahko oglobi. Vedeti moraš, da hišna tablica ne predstavlja samo naslova, kjer te dobi poštar, temveč je predvsem za varnost in pravočasno pomoč osebam, katere živijo na tem naslovu. Ja, hišna tablica, seveda uradna, stane nekaj več kot 13 €, oglasiti se pa moraš na pristojni geodetski upravi, kjer jo naročiš....

_____________________________


clock-img

22.08.2011, 20:57

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Aja, temu slednjemu bi jaz dodala, da lahko imaš ti drugačno tablico zraven vhoda, vendar moraš imet ta uradno nekje na vidnem mestu pač vseeno. Če imaš obe, te nihče ne bo oglobil, to bi te samo v primeru, da uradne nikjer nimaš. 

clock-img

23.08.2011, 08:24

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Tako je Arwenko.

_____________________________


Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem