cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sušilni stroj

clock-img

22.10.2005, 12:41

clock-img

huda

pencil-img

127

kaj vse sušite v sušilcu?
a upoštevate oznake na oblačilih in ne sušite npr. tistih kavbojk, majčk, hlač,.... za katere piše, da jih ne smemo sušit v sušilcu???

kakšne so lahkp posledice, če ne upoštevam nasvetov za sušenje in npr. dam suši hlače za katere piše, da se ne smejo sušiti v sušilcu???

lep sončen pozdrav

clock-img

22.10.2005, 12:44

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Halo!

To mene tudi zanima, jaz sušim samo brisače in belo, tj spodnje perilo, in plenice

mogoče se skrči, če je temperatura previsoka

lpuser posted image

clock-img

22.10.2005, 12:50

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Jaz sušim skoraj vse, razen najbolj občutljivih stvari. Včasih se kakšna cotka skrči in sem jezna sama nase, a me ne izuči. Večina oblačil dobro prenese sušilec.

clock-img

22.10.2005, 13:13

clock-img

Anonimen

Sušim v sušilcu vse bombažne zadeve (brisače, pižame, posteljnino, trenirke, nogavice, spodnje perilo...), kratke poletne majčke, bombažne puloverje,... tudi kavbojke, razen če vsebujejo veliko elastina.
Sicer vseeno malo počekiram nalepke ampak načeloma notri zmečem večino stvari, še posebej če so bile oprane že večkrat in niso več tako občutljive. Ne sušim stvari, ki vsebujejo veliko elastina, kakšne viskoze ali poliestra, da se ne bi kaj stopilo in seveda volne. Ni mi pa še uspelo skčiti nobene stvari, čeprav je moja mami enkrat sušila eno mojo majčko in je z velikosti 38 postala primerna za 4-letnega otrokauser posted image user posted image user posted image .

clock-img

22.10.2005, 14:18

clock-img

coca

pencil-img

46

Jaz sem kupila oblačilca za malega v enem diskontu v Avstriji in povsod je prepovedano sušenje v sušilcu, ampak ker niso bila draga in ker se mi zdi ful zamudno jih sušiti na radiatorjih in potem likati (kar v sušilcu ni potrebno) sem tvegala in jih vrgal v sušilca in se ni nič kaj hudega zgodili. Računat morš da se mogoče malce skrčijo in da tiste majčke, ki imajo nalimano slikico pa res niso primerne da jih daš sušit, sicer pa nobene škode. Se mi pa zdi tale roba iz H&M zelo fajn, ker se vse lahko pere na 60 st. in še vse se sme v sušilcu sušit. Potem so pa tako lepo mehka oblačila in jih samo še poravnaš. Res pa je da kašne svile, volne in elastana pa ne prakticiraj v sušilcu. 

clock-img

22.10.2005, 16:11

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Večina stavri ima prepoved sušenja v sušilnem ampak jaz kljub temu fliknem noter in v glavnem ni problema. Zna se pa zgoditi, da kakšna kratka majčka, ki je ravno prava, ne bo več ista ampak majčkeno manjša.
Aja, jaz sem opazila, da veliko stvari po sušenju v sušilcu postane malo "muckastih"...ne v smislu, da se delajo gor "mucke" ampak enostavno tkanina ne zgleda več enako.

Sušim skoraj vse od brisač, sp. gat do pleničk, posteljnine,...prav fina zadeva tale sušilec pa še perilo je potem takooo mehko.

clock-img

22.10.2005, 18:45

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Prav čist vse fliknem notri in do sedaj še nisem imela kakih težav (mogoče se je kaka majčka malo skrčila). Bunde ipd. dam na nižjo temperaturo (sintetika, občutljivo), vse ostalo sušim kar na bombaž (tud jakne iz velurja).

LP

clock-img

22.10.2005, 19:16

clock-img

ursk@

pencil-img

155

Delam isto kot Nina, ne kompliciram.

clock-img

22.10.2005, 22:04

clock-img

superfly

pencil-img

186

Vse, razen zelo občutljivih tkanin in plenic, ker jih sušilc "skupi potegne"

lps

clock-img

22.10.2005, 23:45

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Ampak meni pa sušilni stroj ni všeč(trenutno).Mogoče bom v bodoče mišljenje spremenila.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem