cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

strokovna pomoč ob ločitvi - Obala

clock-img

15.04.2011, 19:28

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Lep pozdrav!

Zanima me ali obstaja kakšna pomoč ob ločitvi. Še najraje bi kakšno skupinsko terapijo, če se da brezplačno, ali po ne previsoki ceni. Pa da poznate, da je terapevt res ok.

Hvala za informacije, ker na netu ne najdemo nič pametnega.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

15.04.2011, 19:53

clock-img

Anonimen

Kaj user posted image   

Nič jasno user posted image user posted image

clock-img

15.04.2011, 20:10

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Ma ena moja dobra prijateljica rabi. In nikjer ne najde ma ama ništa. Katastrofa. Ko rabiš pomoč,..je sedaj sama z predšolskim otrokom in ji ni lahko. Jaz ko kličem vsak dan, občasno se vidimo, ker ne živimo tako blizu, da bi se lahko vsak dan,..

Če bi že plačala, je rekla, da vsaj ve da je kak dober terapevt, tako pa so neke cifre v Izoli od 800e in več, pa sploh ne veš kam padeš,..

Bila je pri psihijatrinji, notri 20 min, in ta namesto, da bi ji dala kak nasvet je samo delala mhm,... in poslušala, rekla pa bore malo. najbrž bi ji dala kake tablete, pa jih ona ne rabi. rada bi šla v kako skupino, da bi se boljše počutla, si čustveno opomogla,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

15.04.2011, 20:23

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ma ne štekam res. Še dobro, da nima finančnih težav, ne predstavljam si ene revice, ki jo je magari še mož mlatu, pa da kako se poštima, da psihično pride k sebi. Zgleda da inštitucije in take pomoči ne pridejo v poštev, no tablete ti pa lahko predpišejo.user posted image

Steve Jobs

clock-img

15.04.2011, 20:30

clock-img

NAVT

pencil-img

713

Blaža, sem ti poslala ZS.

clock-img

15.04.2011, 20:32

clock-img

blaža

pencil-img

8795

user posted image , hvala

Steve Jobs

clock-img

15.04.2011, 20:46

clock-img

Anonimen

A, dobro, sem že mislila, da gre slučajno zate, zato mi ni bilo nič jasno.
Odgovora pa žal nimam.

clock-img

15.04.2011, 20:49

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

A, dobro, sem že mislila, da gre slučajno zate, zato mi ni bilo nič jasno.
Odgovora pa žal nimam.

ne ne na srečo se midva res ful razumeva. Upam, da bo vedno tako, ... se pa lahko kaj takega vsakemu zgodi.user posted image

Steve Jobs

clock-img

15.04.2011, 20:56

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Hvala NAVT.user posted image . Če ima še kdo kako i zkušnjo na obali pozitivno s kakim terapevtom se priporočam za mnenje.

Steve Jobs

clock-img

15.04.2011, 23:04

clock-img

silvy

pencil-img

174

V Izoli obstaja Terapevtski inštitut ODNOS. Cena se izračuna glede na dohodek in je deloma subvencionirana s strani države. Naj pokliče tam ali pa se prijavi preko e-pošte. Pošljejo ji obrazec za izračun plačila in potem počaka, da jo pokličejo. Več na ZS.

http://www.odnos.org/

clock-img

16.04.2011, 07:08

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: silvy

V Izoli obstaja Terapevtski inštitut ODNOS. Cena se izračuna glede na dohodek in je deloma subvencionirana s strani države. Naj pokliče tam ali pa se prijavi preko e-pošte. Pošljejo ji obrazec za izračun plačila in potem počaka, da jo pokličejo. Več na ZS.

http://www.odnos.org/

Hvala silvy user posted image

Steve Jobs

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem