za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zanima me ali obstaja kakšna pomoč ob ločitvi. Še najraje bi kakšno skupinsko terapijo, če se da brezplačno, ali po ne previsoki ceni. Pa da poznate, da je terapevt res ok.
Hvala za informacije, ker na netu ne najdemo nič pametnega.
15.04.2011, 19:53
Anonimen
Kaj
Nič jasno
15.04.2011, 20:10
blaža
8795
Ma ena moja dobra prijateljica rabi. In nikjer ne najde ma ama ništa. Katastrofa. Ko rabiš pomoč,..je sedaj sama z predšolskim otrokom in ji ni lahko. Jaz ko kličem vsak dan, občasno se vidimo, ker ne živimo tako blizu, da bi se lahko vsak dan,..
Če bi že plačala, je rekla, da vsaj ve da je kak dober terapevt, tako pa so neke cifre v Izoli od 800e in več, pa sploh ne veš kam padeš,..
Bila je pri psihijatrinji, notri 20 min, in ta namesto, da bi ji dala kak nasvet je samo delala mhm,... in poslušala, rekla pa bore malo. najbrž bi ji dala kake tablete, pa jih ona ne rabi. rada bi šla v kako skupino, da bi se boljše počutla, si čustveno opomogla,..
15.04.2011, 20:23
blaža
8795
ma ne štekam res. Še dobro, da nima finančnih težav, ne predstavljam si ene revice, ki jo je magari še mož mlatu, pa da kako se poštima, da psihično pride k sebi. Zgleda da inštitucije in take pomoči ne pridejo v poštev, no tablete ti pa lahko predpišejo.
15.04.2011, 20:30
NAVT
713
Blaža, sem ti poslala ZS.
15.04.2011, 20:32
blaža
8795
, hvala
15.04.2011, 20:46
Anonimen
A, dobro, sem že mislila, da gre slučajno zate, zato mi ni bilo nič jasno. Odgovora pa žal nimam.
15.04.2011, 20:49
blaža
8795
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
A, dobro, sem že mislila, da gre slučajno zate, zato mi ni bilo nič jasno. Odgovora pa žal nimam.
ne ne na srečo se midva res ful razumeva. Upam, da bo vedno tako, ... se pa lahko kaj takega vsakemu zgodi.
15.04.2011, 20:56
blaža
8795
Hvala NAVT. . Če ima še kdo kako i zkušnjo na obali pozitivno s kakim terapevtom se priporočam za mnenje.
15.04.2011, 23:04
silvy
174
V Izoli obstaja Terapevtski inštitut ODNOS. Cena se izračuna glede na dohodek in je deloma subvencionirana s strani države. Naj pokliče tam ali pa se prijavi preko e-pošte. Pošljejo ji obrazec za izračun plačila in potem počaka, da jo pokličejo. Več na ZS.
V Izoli obstaja Terapevtski inštitut ODNOS. Cena se izračuna glede na dohodek in je deloma subvencionirana s strani države. Naj pokliče tam ali pa se prijavi preko e-pošte. Pošljejo ji obrazec za izračun plačila in potem počaka, da jo pokličejo. Več na ZS.