IZVIRNO SPOROČILO: gapiana
punce vsaki posebej se zahvaljujem in nobeni nič ne zamerim,,,ko je pač vse v redu je vse vredu,mi napie sms da me ima rad in tak naprej,jaz pa se nočem prepirat in popustim ,saj na koncu itak on ni nič kriv .pač taki je ....
ja, prav potem pa živi s tem in ne jambraj...
če bi jaz mojega deca gledala tako: pač taki je... bi bila zdele v Polju ali pa pod rušo... ko je prvič začel s podobnim izpadom kot ga (verjetno več njih) doživljaš ti, sem bila šokirana... blagotelečji pogled, boh, kwa se pa dogaja, nisem mogla rečt nič... ko je prišlo v drugo do tega, sem "zavpila" na njegov način, priznam, ne spomnim se vseh besed, ki sem mu jih natrosila, vem pa, da sem mu rekla, da tako se z mano ne bo pogovarjal, če so se oni doma tako pogovarjali (kar vem, da so se), prav, mi se ne bomo... ko polit cucek je stal sredi sobe, nič ni rekel... od takrat dalje niti enkrat grde besede, se skregava (hb, dokler se, je najin zakon živ, ko se ne bova več, takrat se bom pa zamislila), samo žaljivk pa ni... utrujenost gor al pa dol, to ni način pogovora, če si utrujen povej, se umakni, če ti kaj ni prav, povej na lep način, vse se da zmenit, samo žalit pa ne, jaz te ne žalim, ti mene ne boš...