cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

srečen konec

clock-img

26.04.2008, 19:59

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Alora, da delim že skoraj pozabljeno včerajšnjo izkušnjo z vami!
Včeraj mi je skoraj povozilo Irota! Mi gremo lepo zjutraj na sprehod kot ponavadi, pa mal na igrala,,... In naenkrat se pes splaši in steče naravnost h kolesu mimoidočega kombija. Ga je kar odneslo stran. Zacvilil je, in tekel naprej. Jaz sem se ustrašla, ga prijela v naročje in bijo k veterinarju. Že tako je rekel, da verjetno nimkaj sile, sam jaz sem se ustrašla, ke mu je šla kri ven z gobca. Na srečo se je pa le udarli v gobček in od tam kri. Tam so ga uspavali in mu dali ene 6 injekcij in povedali, da ima na eno zadnji taci pretegnjeno kolensko vez. Naj počiva. In včeraj je bil prav bogi, nosilo ga je gor in dol, sploh ni upal stat, cartal se je, nosila sem ga povsod, lulal je kar v košaro, tudi ponoči. danes zjutraj pa priteče normalno kar na poslo in ni ne duha ne sluha da bi ga kaj bolelo!!
Hvala bogu!!

Sem se pa presneto vstrašla, Nejc pa ni niti registriral kaj se je zgodilo!

clock-img

26.04.2008, 20:15

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

ubošček mali...
samo, da bo dobro!!
lp

clock-img

26.04.2008, 21:17

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Ojoj, ubogi kuža. Lepo, da se je srečno izteklo user posted image .

clock-img

26.04.2008, 21:19

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Joj, mulc mejhen. No, samo da je vse v redu.

clock-img

26.04.2008, 21:49

clock-img

TIA22

pencil-img

1114

prosim psička na povodec-za njegovo dobro...škoda bi bilo da ga res povozi kaj.user posted image

clock-img

26.04.2008, 22:31

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Je mel pa ta tvoj user posted image  res srečo. Kot pravi Tia22, na povodec in ne bo več treba skrbet, kdaj ga bo kaj povozilo.user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

27.04.2008, 10:56

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

MA SEJ JE BIL NA ŠPAGI! sam ga nimam na kratko, ker običajno lepo hodi. In ko se je pač splašil je stekel ravno na cestušče. Od petka naprej gremo na sprehod samo po stranskih poteh, al pa zvečer ko ni prometa!!! Dovolj je bilo adrenalina,....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem