cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sponke za združitev dveh marelic v eno

clock-img

11.05.2009, 07:22

clock-img

speli

pencil-img

164

Dobro jutro vsem mamicam dvojčkov.

Moji pikici sta stari eno leto in pol. Ker se v Hartanu ne želita več voziti,bi počasi le tega zamenjala z dvema marelicama.
Ali obstajajo sponke za združitev dveh marelic, katere firme in kje jih lahko kupim.

Že vnaprej hvala za odgovore

clock-img

11.05.2009, 07:34

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

user posted image
nastavljivo hrbtno naslonjalo ... Cena: 159,99 € / 38.340,00 SIT user posted image user posted image user posted image

Kaj pa kaj takšnega,da že kupiš dve mareli skupaj,ker ne vem ali obstajajo kakšne sponke ,da bi dve mareli skupaj vezal...nevem kako bi bilo to funkcionalno.

clock-img

11.05.2009, 07:46

clock-img

speli

pencil-img

164

problem je le v tem, da tak voziček ima že moja tašča, pa se pike nočta vozit v njem...jima je bolj všeč, če sta posebej...
zato bi rada dve mareli, ki pa bi jih v nujnem primeru združila

clock-img

11.05.2009, 07:56

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Aha to je pa drugo...ja vem le za sponke ,ki se jim rečejo vezice,le da teh potem ne moreš več uporabit ampak jih moraš prerezat ,da bi dobila spet voziček narazen.Imaš jih pa v različnih velikostih in tudi širine vezic so različne.
user posted image

Vezice 140 x 3.6mm bele (pak/100)Vezice za povezovanje, urejanje kablovDolžina 140 mm, Širina 3.6 mm, Plasti ... Ocena:user posted image Cena:1,74 €     Dobava 2-3 dni user posted image
Vezice hook&loop barvne (pak/5)Vezice za povezovanje, urejanje kablovDolžina 150 mm, Širina 10 mm, Za prem ... Ocena:user posted image Cena:2,29 €   

Dobava 2

Evo tole sem mislila.Karkoli drugega mi ne pade na misel.Te ta druge so bolj uporabne ,saj mislim ,da so na mačka!

< Sporočilo je popravil big mamma -- 11.5.2009 7:57:21 >

clock-img

11.05.2009, 08:37

clock-img

nokes

pencil-img

1441

http://www.twinsthings.co.uk/stroller_con.htm

moj predlog, vprašaj v BC, pikapolonci, rutarju in povsod, kjer prodajajo vozičke, gudlakuser posted image

nokes

clock-img

11.05.2009, 12:46

clock-img

Skye

pencil-img

3190

meni je bilo rečeno, da jih imajo v pikapolonici in niti niso drageuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

clock-img

11.05.2009, 13:06

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Mislim, da so te sponke od Inglesine, če se prav spominjam. 

clock-img

11.05.2009, 13:14

clock-img

Anonimen

jaz sem pa mislila marelico ( sadno drevo), da pač rabiš nekaj da dva pevcarja skup spojišuser posted image in mi ni blo jasno kaj ma to veze z dojenčk,om, sploh pa z dvojčki itd.user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.05.2009, 22:36

clock-img

barchy81

pencil-img

64

midva sva tudi že spraševala za to, pa so v BC rekli, da jih lahko naročijo, cena je okoli 16 €, edini pogoj pa je, da imata mareli ogrodje iz tankih cevi... lp pa povej kako se bo obneslo:) 

clock-img

12.05.2009, 09:14

clock-img

bugnavilea

pencil-img

227

Jaz imam te spojke, ki jih pa ne potrebujem. Rabljene so bile samo za probo, vendar nam ni odgovarjalo. Če želiš ti jih lahko prodam. 

clock-img

14.05.2009, 06:55

clock-img

speli

pencil-img

164

Pozdravljena bugnavilea.
Glede na to, da se jih nikjer ne da več dobiti bi bila zelo vesela, če mi jih lahko prodaš.Samo eno vprašanje. Ali držijo skupaj dve mareli.
O ceni se mi ne sanja tako, da jo postavi sama..
Pošlji mi mail na zasebno pa se pogovoriva.

clock-img

28.06.2009, 20:01

clock-img

Anonimen

Problem teh sponk je,da se morajo prišraufat na voziček,kar pa je nepriročno saj nimam namena zraven nosit izvijač.

Če pa katera ve za kakšne ki so kot sponke pa se priporočam

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem