cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sončeve solze

clock-img

05.12.2008, 23:10

clock-img

nanč

pencil-img

1131

ste gledale ravnokar film?Jaz sem brez besed,ne morem niti jokati.Sem se zelo zamislila v kakšnem svetu živimo in kaj od njega pričakujemo.Z čem vse nepotrebnim se obremenjujemo!!
Če ste film zamudile vam ga priporočam!

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

06.12.2008, 00:12

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ja nepozabna sta predvsem glavna igralcauser posted image
drugače je pa film vreden ogledauser posted image

clock-img

06.12.2008, 07:00

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Sem ga začela gledat, pa me je napeti občutek odvrnil od njega. 

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

06.12.2008, 09:04

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Grozno! Ubijajo me te filmi... Na podobno foro je Krvavi diamant, kjer mi je srce počilo od žalosti... Hotel Ruanda iz tega rozloga sploh ne upam gledati...

Grozno je kar se dogaja, kakšni smo ljudje... Da je nekdo sposoben take zlobeuser posted image  Ni mi jasno...

clock-img

06.12.2008, 09:07

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

uuu, Krvavi diamant ih Hotel Ruanda sta bla tud men všeč.. prov žalostna filma... Sončeve solze pa še nism gledala... kaj je to za en film??? a je bil na TV al je v kinu?? pa original naslov?? 

clock-img

06.12.2008, 09:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

uuu, Krvavi diamant ih Hotel Ruanda sta bla tud men všeč.. prov žalostna filma... Sončeve solze pa še nism gledala... kaj je to za en film??? a je bil na TV al je v kinu?? pa original naslov?? 

Tears of the Sun

clock-img

06.12.2008, 09:15

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

no, to sem pa gledala... fajn film .žal vedno poznam film samo po original naslovu, ker te slovenski podnaslovi so ponavad kr neki ... redko kdaj da prov prevedejo

clock-img

06.12.2008, 10:43

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ja to je res , redko keri film zadanejo z prevodomuser posted image , nekateri so res smešniuser posted image

clock-img

06.12.2008, 10:48

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Sem ga začela gledat, pa me je napeti občutek odvrnil od njega. 

To se je meni zgodilo pri Krvavem diamantu. Enostavno nimam več moči gledati takih filmov.

clock-img

06.12.2008, 10:59

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

kaj ni napetost v filmu nekaj najboljšegauser posted image user posted image

clock-img

06.12.2008, 11:08

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

kaj ni napetost v filmu nekaj najboljšegauser posted image user posted image

Odvisno za kakšno vrsto napetosti gre ... jaz psihično nisem mogla več gledati Diamanta, ker me je dobesedno zvilo ob enem prizor. Je pa res, da sem trenutno tudi v takem psihičnem stanju, ko sem sposobna samo božične pesmi poslušati, vse ostalo me psihično čisto zvijeuser posted image

clock-img

06.12.2008, 11:09

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

ja no potem je bolje res da takih filmov ne gledašuser posted image

clock-img

06.12.2008, 12:12

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Ja, hud film. Men je bilo čez nekaj časa tudi žal, da sem ga začela gledat.

Drugače pa večkrat pomislim kakšno srečo imam, da živim v civiliziranem svetu. Da se ne bojim da mi bojo otroci pomrli od lakote, da me bodo sovražniki pobili, da lahko obdarujem vse, ki jih imam rada, da imamo kje živeti, kaj oblečti... user posted image Res smo srečkoti, ker nismo rojeni kje na kakem drugem koncu sveta.

Ponosna mamica petih fantkov :)

clock-img

06.12.2008, 12:46

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Ja, hud film. Men je bilo čez nekaj časa tudi žal, da sem ga začela gledat.

Drugače pa večkrat pomislim kakšno srečo imam, da živim v civiliziranem svetu. Da se ne bojim da mi bojo otroci pomrli od lakote, da me bodo sovražniki pobili, da lahko obdarujem vse, ki jih imam rada, da imamo kje živeti, kaj oblečti... user posted image Res smo srečkoti, ker nismo rojeni kje na kakem drugem koncu sveta.

Res je. Jaz sem 2t nazaj spoznala Toma Križnarja in si ogledala njegov film Da fur - vojna za vodo, me je čisto pretreslo. Priporočam ogled. Krvavi diamant in Hotel Ruanda sta tudi mene zelo pretresla.

clock-img

07.12.2008, 09:29

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

jaz pa fuuuuuuull rada gledam take filme... kakšnih limonad in podobnih stvari ne maram gledat... se pa tud jz ob gledanju takih filmov zavem, kok sem drečna da živim kjer živim user posted image

clock-img

07.12.2008, 09:45

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Krvavi diamant in Hotel Ruanda sta tudi mene zelo pretresla.

Še en tak grozovit film na isto temo je Shooting dogs. Jokala ko zmešanauser posted image

clock-img

07.12.2008, 22:27

clock-img

ni kej

pencil-img

3

Tega sem jaz tud gledala, groza.Ruande pa nisem mogla gledat do konca , sem šla kar spat, pa oba otroka sem dala na sredino.

clock-img

08.12.2008, 14:33

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

res je bil grozliv filmuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem