cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sezuvanje čevljev

clock-img

12.04.2006, 21:26

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Pri 10 m smo kupili čevlje. In kaj se dogaja? Sezuva jih. Noče jih imeti obute. Kaj naj naredimo? Čevlje z ježekom itak z lahkoto, čevlje s pasekom in zaponko pa razbrca in sezuje. Kaj storiti? Jaz pa komaj čakala, da nabavimo nove čevlje...

clock-img

12.04.2006, 21:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Zoknčke - pa še za te hitro pogruntajo, kako jih sezuti. user posted image
Poleti pa je lahko bos.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.04.2006, 21:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image , pri nas je bilo isto. Joooj, kako so to lepi spomini, res, taki topli, fletni.
No ja, vem, da zdaj ni preveč fletno, ampak tudi to bo minilo. Čeprav moj 4-letnik še sedaj oblada ta bliskovit gib in to v trgovini, če je slabe volje in kupujemo čevlje.
Drugače pa pomaga toliko zaprt čevelj, da ne gre zapet dol.

clock-img

12.04.2006, 21:36

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Očitno so eni otroci pač takšni. Naš je bil pri ca 9.5 mesecih takšen, da si je neprestano nogavičke sezuval(sem pisala na RR, da je mali fetišist). Ta faza je prešla, sedaj je na vrsti "slačenje" vsaj enega rokava, kar med hojo.
Mislim, da naš ni fetišist, ampak bo slačifant v bodočnosti. Ima vse preddispozicijeuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.04.2006, 21:40

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

lelaval - ja, zokni itak so takoj dol - so najboljša igrača,pa še vedno pri roki - no, razen, ko so že obdelani v ustih in padejo kam in jih ni v bližini.
Splišni - jutri bomo pasek zategnili čist  v zadnjo luknjico,pa  bomo vidli, če bo pomagalo. Upam, da se navadi.

LP

clock-img

12.04.2006, 21:47

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Marogica user posted image user posted image
Če bo naša na svoji dekliščini želela slačifanta, te pokličemo user posted image Glede na to, kak cajt leti, bo to kar hitro.

clock-img

13.04.2006, 08:22

clock-img

Anonimen

Počakat,da ga ta zanj zelo zanimiva faza sezuvanja mine.Kolikokrat smo po cesti pobirali čevlje,ali pa so ljudje tekali za nami:gospa čevelj ste zgubili,ko nisem opazila,kolkokrat sem si rekla,da jih bom kar z atak lepilom prilepilauser posted image
Najllepše se sedaj približuje,z toplim obdobjem,ko bodo lahko bosi in po mili volji telovadili z nogicami,nič jih ne bo utesnjevalo,pa še zdravo je.user posted image

clock-img

14.04.2006, 05:51

clock-img

dm#101

pencil-img

23

naša že od 1 leta sezuva čevlje, ko jih lahko., Medtem ko ji natikam prvega, si vmes sezuje drugega... in potem spet ponovimo. Za nami kličejo gospe, gospa, čevelj ste zgubili, v trgovini nam je tudi uspelo že ene parkrat (nazadnje v cityparku - huh, še dobro, da smo ga našli). ko se vsede v avto, po eni minuti slišiš comp, pade en čevelj dol, 30 s kasneje, comp, dol še drug čevelj.  in to ne glede na to, kakšne ma - na ježka, na vezalke....  sem ugotovila, da je še najboljši čevelj tisti, ki ga lahko z največjo hitrostjo in enostavnostjo jaz nazaj obujem. čakam, da jo bo minilo - stara pa je leto in pol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem