cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sadje, zelenjava hmmm.....

clock-img

11.04.2005, 10:02

clock-img

Bela

pencil-img

731

Odkar mam otroka, sem začela bolj zavestno kuhat in gledat na vse izdelke, da bi vsebovali čim manjm takozvanih škodljivih substanc.
In ne morem mimo tega, da se ne zgražam nad sadjem in zelenjavo, ki jo kupim v trgovinah, katera je vsa umetno vzgojena in si sploh ne predstavljam da ima v sebi koristne snovi.
Prav mori me, ko pomislim kakšno hrano nudim svojemu otroku, pravzaprav mi je kr hudo.
Pol pa vidim še takšne stvari kot je to naprimer:
http://www.siol.net/novice/default.asp?page_id=8&article_id=1805040122043062

Po eni strani si mislim, še dobro da imam vrt in vsaj poleti dokaj normalno jemo in za zimo še kaj zamrznem...ampak tud semena žal niso nedolžna...
Nevem, kako ve gledate na to, a meni je grozljivo kruto kam smo pristali...

clock-img

11.04.2005, 22:32

clock-img

taca

pencil-img

191

Ja to je vse res, kar sta napisali. Jaz se pa tolažim s tem, da se mora že zdaj ko je majhen navaditi na vso to " svinjarijo ", ki jo jemo. Kako bo pa reagiral na to, če bo sedaj jedel samo bio hrano, čez kakšno leto pa vse ostalo z nami smrtniki :zmeden2:.

LPT & :duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem