za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Na spletni strani http://www.comfortbaby.com/sack.html sem videla tak prenosni stolček za hranjenje. A ga mogoče katera ima? Kakšne so izkušnje z njim?
21.02.2007, 21:19
krfjolca
3003
Danes pa res že vse sorte dobiš Izgleda luštno! Je pa tudi ideja za čisto preprosto domačo izdelavo ;)
22.02.2007, 14:31
skuštrana
7010
Ej, frufru, vem da ga ima Jančika, če slučajno ne bo videla teme jo povprašaj na ZS..
Jaz ga sicer nimam, sem pa nekaj podobnega prakticirala kar z navadnim predpasnikom
24.02.2007, 23:45
Pi-kica 1
1526
Mi smo ga imeli za na morje, da je lahko sedel v restavraciji z nama za mizo. Lepo se je obneslo. Primeren je za na dopust ali izlet, za vsak dan pa ne najbolj, je otrok le še majhen in posledično precej nizko za mizo.
28.02.2007, 11:17
aja
142
Mi smo ga ravno zadnje dva tedna zelo veliko uporabljali, ker smo bili na potovanju. Res je super in mali, se je pocutil kot kraljevic za veliko mizo :-))) Pa na cisto vsak stol pase. Vceraj smo bili v Londonu na kosilu in so bili v restavraciji tako navduseni nad "izumom", da jih bodo verjetno kar narocili . Res toplo priporocam.
28.03.2007, 12:44
julam
772
a mogoče katera ve, če se ga da montirat na vsako obliko in velikost naslonjala?
18.05.2007, 23:08
frufru
2857
Evo, smo ga kupili in je res fino. Gre pa na vse stole, ki imajo širino pod 60cm