cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

s čim odpraviti kolobarje

clock-img

23.06.2010, 23:38

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

toliko se obremenjujem z temi podočnjaki, da me bo še kap!  kaj zares pomaga???

clock-img

24.06.2010, 21:35

clock-img

somic

pencil-img

1241

...

ponavadi kolobarji okoli oči opozarjajo na obolenje ali kakšno napako na ledvicah oz jetrih. odvisno kako se kažejo ti kolobarji.

drugače pa malo pudra- ta itak ne prekrije popolnoma, na spodnjo veko pa sem si jaz risala črno črto, da sem "pozornost" usmerila drugam

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

25.06.2010, 11:28

clock-img

kayica24

pencil-img

1193

IZVIRNO SPOROČILO: somic

...

ponavadi kolobarji okoli oči opozarjajo na obolenje ali kakšno napako na ledvicah oz jetrih. odvisno kako se kažejo ti kolobarji.

drugače pa malo pudra- ta itak ne prekrije popolnoma, na spodnjo veko pa sem si jaz risala črno črto, da sem "pozornost" usmerila drugam

Kakšni kolobarji pa vse obstajajo, da se da iz njih razbrat obolenje ipd..?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

clock-img

25.06.2010, 12:44

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

IZVIRNO SPOROČILO: somic

...

Kakšni kolobarji pa vse obstajajo, da se da iz njih razbrat obolenje ipd..?

to zanima tudi mene... sem se kar prestrašila sedaj. vem, da znajo pomeniti alergijo ali povečano žrelnico, za okvaro jeter in ledvic pa prvič slišim.user posted image

clock-img

27.06.2010, 12:31

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

vichy-jev gelček meni ful pomaga.
user posted image

clock-img

28.06.2010, 20:15

clock-img

jar

pencil-img

248

o kakšnih podočnjakih je govora?

temni podočnjaki lahko pomenijo oslabljeno dolovanje ledvic; zabuhli pa zastajanje vode ali dehidracijo - oboji so vidnejši ob stresu, pomanjkanju spanja, ... mešičkaste podočnjake se da popravit z lepotno operacijo, ker gre pri takih podočnjakih za popuščanje mišic. vse skupaj pa je precej odvisno tudi od genov...

clock-img

01.07.2010, 11:49

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.
toliko se obremenjujem z temi podočnjaki, da me bo še kap!  kaj zares pomaga???

Jaz sem že zdavnaj obupala nad tem, da bi se jih znebila (je pa tudi res, da ne živim zdravo), zato mi še najbolj pomagajo nekateri izdelki dekorativne kozmetike "Art Deco". Ni tako zelo poceni, ampak spet ne tako draga, da se je ne bi dalo kupiti, skrije jih pa 99%-no.

clock-img

01.07.2010, 13:54

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

plačam kolikor treba samo da prekrije, ker mi nobena ne pomaga. to od art decoja je prav za prekrivanje podočnjakov ali kakšen gel?

clock-img

01.07.2010, 14:02

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

V bistvu je korektura (v kremi ali v svinčniku), katero velikokrat uporabljajo tudi na raznoraznih snemanjih in predstavah (gledališča, TV, filmi) - vsaj tako mi je rekla prodajalka v drogeriji. Četudi se je zlagala glede tega, se ni glede korekture same - deluje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem