cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ruta za prenašanje otroka

clock-img

03.08.2004, 09:55

clock-img

LoniM

pencil-img

26

Ali mogoče kdo ve, kje bi se dalo tako ruto kupiti, kolegica Američanka jo ima, a jo trenutno rabi za svojo najmlajšo. Saj veste, to je tista ruta, v kateri črnke prenašajo svoje otroke. Je pa zelo praktična stvar.
:zmeden:

clock-img

03.08.2004, 10:50

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Lahko jo kupiš tudi preko interneta - na spletni strani podjetja Žur Peljhan (naslova ne vem na pamet, pobrskaj na najdi.si) in na Štrokljini spletni strani (www.storklja.si). Ampak Peljhanove so bistveno cenejše, več kot za pol.

LP, Jana (še 3 dni)

clock-img

03.08.2004, 11:23

clock-img

LoniM

pencil-img

26

Jana:bravo:
Sem že pogledala linka in tista od Peljhana je 9nebesa.
Točno to, kar iščemo.
Hvala:)

clock-img

03.08.2004, 11:23

clock-img

LoniM

pencil-img

26

Jana:bravo:
Sem že pogledala linka in tista od Peljhana je 9nebesa.
Točno to, kar iščemo.
Hvala:)

clock-img

03.08.2004, 12:45

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Storklja ni enako kot Sling. Americanka verjetno misli sling. Pozanimaj se! jaz imam storkljo pa bi ok..bom pa verjetno narocila sling...

clock-img

03.08.2004, 14:21

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Isci Maya wrap. Tisto izgleda zelo uporabno. Ali pa kar kupi trak za nosenje otroka. Najdes ga na straneh od storkljic. www.storklja.si

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem