cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

roto strešna okna: izkušnje

clock-img

23.03.2007, 19:22

clock-img

sasa

pencil-img

71

pozdravljeni,streha naše vrstne hiše, ki jo prenavljamo, je žal takih mer (razdalja med špirovci), da velux, ki jih vsi hvalijo, ne grejo not. oziroma grejo le kratka, mi pa si želimo čim daljša. tako da smo našli roto okna. preden gremo v (drag) nakup, me zato zanimajo vaše izkušnje.

hvala.

sasa

clock-img

23.03.2007, 20:47

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Probaj še pogledat FAKRO strešna okna. Mi jih imamo nekje dve leti, in smo z njimi zelo zelo zadovoljni. Super tesnijo, ker so nam prejšnja(Velux-sicer stara) puščala, pa zunanje screne imamo za poleti zatemnit in notranje roloje. Imajo tudi odprtine za prezračevat.
Zelo zadovoljni.user posted image

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

23.03.2007, 21:20

clock-img

sasa

pencil-img

71

hvala za nasvet.

sem tut fakro že gledala. žal majo iste tipske mere kot velux, skratka 78 za ta dolga okna. naši špirovci pa dopuščajo le 74...

sa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem