cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

rešitev, če vam ni do seksa

clock-img

04.09.2009, 11:02

clock-img

Anonimen

Enostavno sem zadevo rešila z lubrikantom, ki sem ga kupila v lekarni oz. lahko tudi v Venera shopu.
S partnerjem sva vživala v seksu vse do poroda oz. dan pred porodom. Pol pa se je začelo. Enostavno ni mi bilo več do seksa. Dragi, kateri je bil prej navajen skoraj vsak dan je dobil mogoče 1x na 10 dni. Ni pritiskal name ampak videlo se mu je, da me fizično pogreša. Tako, sem po pogovoru s kolegico ki je imela iste težave, predlagala naj uporabim lubrikant. In res, zdaj seksam brez večjih problemov. Ko se dragemu seksa si namažem nožnico in njemu l..... in akcija se prične.....

Včasih se tudi zgodi, da gledam TV, dvakrat zastokam in sva končala. Meni je ta zadeva neverjetno pomagala, da ne govoriva o najinem odnosu. Res da ga več niti ne uporabljava, vendar so še vedno dnevi ko pride prav.
Po nosečnosti, pa sva ga kar pridno uporabljala.

S časom se zadeve uredijo. Upam, da bo vam to pomagalo tako kot je meni.
Ni pa za večno uporabo, ker pol ni več seks z ljubeznijo ampak zgolj prazno nabijanje....

clock-img

04.09.2009, 11:04

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Enostavno sem zadevo rešila z lubrikantom, ki sem ga kupila v lekarni oz. lahko tudi v Venera shopu.
S partnerjem sva vživala v seksu vse do poroda oz. dan pred porodom. Pol pa se je začelo. Enostavno ni mi bilo več do seksa. Dragi, kateri je bil prej navajen skoraj vsak dan je dobil mogoče 1x na 10 dni. Ni pritiskal name ampak videlo se mu je, da me fizično pogreša. Tako, sem po pogovoru s kolegico ki je imela iste težave, predlagala naj uporabim lubrikant. In res, zdaj seksam brez večjih problemov. Ko se dragemu seksa si namažem nožnico in njemu l..... in akcija se prične.....

Včasih se tudi zgodi, da gledam TV, dvakrat zastokam in sva končala. Meni je ta zadeva neverjetno pomagala, da ne govoriva o najinem odnosu. Res da ga več niti ne uporabljava, vendar so še vedno dnevi ko pride prav.

Ni pa za večno uporabo, ker pol ni več seks z ljubeznijo ampak zgolj prazno nabijanje....

OMG, potem mu je pa vseeno, če ga med vrata poriva user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:06

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz osebno,se nebi tega posluževala,ker nebi prenesla seksa brez tega da tudi jaz uživam.....no,če je tebi ok,uredu,ampak rešitev je pogovor s partnerjem in skupno iskanje rešitve

clock-img

04.09.2009, 11:07

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.09.2009, 11:08

clock-img

oka

pencil-img

1773

Včasih se tudi zgodi, da gledam TV, dvakrat zastokam in sva končala.

Haaaaaa? To pa ni seks no. Kaj to je pa niti ne znam definirat.

clock-img

04.09.2009, 11:09

clock-img

Anonimen

V bistvu, po mojem je želela povedat da samo preskočiš predigro, za katere(meni osebno) je tudi včasih odveč. A ne????

clock-img

04.09.2009, 11:09

clock-img

Anonimen

anonimna,ti bi bila dobra za reklame..se bere kot oglas za lubrikat-al kako ze.

Namesto tv,pa drugic kar senvic in knjigo v rokeuser posted image

clock-img

04.09.2009, 11:10

clock-img

oka

pencil-img

1773

V bistvu, po mojem je želela povedat da samo preskočiš predigro, za katere(meni osebno) je tudi včasih odveč. A ne????

Haaaaaaaa?

clock-img

04.09.2009, 11:10

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

Zdej nc ne razumem a so dve ANONIMENuser posted image   al je to ena oseba?

< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 4.9.2009 11:11:43 >

clock-img

04.09.2009, 11:11

clock-img

Volga

pencil-img

9346

A ti si moški?

clock-img

04.09.2009, 11:12

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

user posted image nc ne razumem

clock-img

04.09.2009, 11:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kaj pol kar na suho skačete?user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

higuys

pencil-img

1160

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

OMG, potem mu je pa vseeno, če ga med vrata poriva user posted image

vađajna in lubrikant  = vrata in WD40

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen

user posted image nc ne razumem

sej po moje nobena neuser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:14

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Sunce vam milo, kako ste zaradi naslova teme vse navalile sem. user posted image Pa kaj a nobeni ni do seksa s svojim partnerjem in ste mislile, da boste v temi našle rešitev - ker pa je niste, pa...? user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:15

clock-img

Anonimen

kaj pa je sploh sex???sem totalno pozabla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

vađajna in lubrikant  = vrata in WD40

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:16

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Sunce vam milo, kako ste zaradi naslova teme vse navalile sem. user posted image Pa kaj a nobeni ni do seksa s svojim partnerjem in ste mislile, da boste v temi našle rešitev - ker pa je niste, pa...? user posted image user posted image user posted image

tudi ti si tukaj,ne?user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:17

clock-img

higuys

pencil-img

1160

c-c spet sklepaš po sebi user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:18

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Jaz sem prišla pogledat, kaj je na tej temi, da ste vse tako navalile. Imam eno goro problemov, ampak s seksom pa na srečo ne. ŠE NE. user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:20

clock-img

Anonimen

pri nas je kontra!user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:20

clock-img

Sreča in ljubezen

pencil-img

298

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma jst mam problem kako ustaviti svojega v seksuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:21

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
pri nas je kontra!user posted image

Kaj a njemu ni do seksa s tabo?

clock-img

04.09.2009, 11:21

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Jaz sem prišla pogledat, kaj je na tej temi, da ste vse tako navalile. Imam eno goro problemov, ampak s seksom pa na srečo ne. ŠE NE. user posted image

user posted image user posted image user posted image pri nas tudi HB ni težav-ŠEuser posted image user posted image user posted image je pa user posted image  če si firbec in odpreš temouser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2009, 11:22

clock-img

oka

pencil-img

1773

Ja, ja, ja izgovori, izgovori. Pa daj priznaj K., da si hotela kak dober napotek prebratuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem