cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

razvojna bežigrad

clock-img

25.05.2010, 18:53

clock-img

tessi

pencil-img

17

Pozdravljene,

zanima me, če ima katera izkušnje z dr. keršičevo v razvojni ambulanti za bežigradom? mi smo do sedaj hodili v šiško, sedaj je pa zdravnica prišla nazaj in me zanima kakšna je? je prijazna, lepo razloži ?

hvala za vaša mnenja

clock-img

26.05.2010, 14:36

clock-img

jajula

pencil-img

1191

našo user posted image  smo vozili k dr.keršič, čist ok, nobenih presežkov, ampak tudi nič slabega nimam za povedat. si je vzela vedno dost časa za pogovor, edino naša mala ki jo bolj boječka se je ustrašla, ker je dr. začela takoj s pregledom, bi mela raje, če bi se malo najprej igrali, potem pa resen pregled.

clock-img

01.06.2010, 20:48

clock-img

tessi

pencil-img

17

evo mi smo imeli. je prijazna, men se zdi da je bilo vse zelo na hitro. posebej vaje so bile pokazane zelo na hitro. mam občutek da si nisem nič zapomnila.

lp

clock-img

11.07.2010, 21:21

clock-img

orka

pencil-img

912

Mi smo jo imeli,v sredo imamo po vsej verjetnosti še zadnjo kontrolo,saj v njeni odsotnosti nismo šli nikamor.
Sama nimam pripomb,sem zadovoljna in tudi mala je postala prava "baba".Sem si vedno vse zapomnila,razlaga mi ni bila nepopolna,izvajala tako kot so svetovali in voila.
Sem jih pa kar nekaj poslušala,da jim ni všeč a na koncu opazila,da so starši preveč zateženi ( prepametni,ker so po netu preveč literature brali a teorija ni vedno enaka praksi )in se niso ujeli.Zato le poslušaj zdr. in vse bo dobro.

< Sporočilo je popravil orka -- 11.7.2010 21:22:08 >

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

12.07.2010, 08:23

clock-img

meymey

pencil-img

777

dr. Keršič in sesttra v ambulanti sta res zelo prijazni, vzdušje je super. ila sem enkrat in kasneje imela velike težave pri izvajanju hendlinga, ker si nisem zapomnila vseh navodil :(. Definitivno je bilo preveč informacij prehitro in bi potrebovali še kak termin v istem tednu, da ponovimo naučeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem