cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

puščica

clock-img

20.04.2005, 12:52

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Zdej pa mene tudi zanima nekaj punce, zadnjič ste pisale, kako pogledati za nazaj kaj vaš mož ali tip gleda, mene pa zanima ker bi rada nekaj našla, pa se ne spomnim, kakšno puščico ste mislile. Jsz imam samo tri
<- go back one page

-> go forward one page

pa puščica navzgor - reloaded current page.

A tudi če sem ugasnila računalnik lahko pogledam za nazaj??? Za koliko nazaj????

clock-img

20.04.2005, 13:07

clock-img

emaa

pencil-img

7450

če maš explorer imaš zgoraj razne ukaze: Išči - search, Priljubljene - favourites, media, nato pa zgleda kot urca zgodovina - history. Klikni na zgodovino in lahko vidiš zgodovino za nazaj, ponavadi za dva tedna, tam preveri po linkih kaj je gledal(najprej je samo ime linka, odpreš in klikneš na aktivni link). Je čisto lahko. Upam, da ti je pomagalo

clock-img

20.04.2005, 13:09

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

če pobrišeš zgodovino pa se nič ne vidi ;) Potem pa lahko vidiš še v Temporary Internet Files in v Cookies ;) - seveda, če ni tudi to pobrisano ;)

clock-img

20.04.2005, 15:36

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Pa ne da se spuščate na tak nivo? Maile tudi berete? Pa zadnji klici na GSM-u? Kaj pa sms-i? Ne pozabit pogledat med poslane sms-e...

Lepo prosim no!!!

Ste kdaj slišale za pojem ZAUPANJE??????

clock-img

20.04.2005, 15:57

clock-img

Bela

pencil-img

731

:ups: cipresa, pa ja ne da ga maš tok pod kontrolo:)-ubogi revež...:)-

clock-img

20.04.2005, 18:06

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

se podpišem pod viv

clock-img

20.04.2005, 20:39

clock-img

zoya_

pencil-img

703

Ja viv... cela štala, pol pa ni čudno, da kermu poči film in gre, ali pa ima ljubico, ga vsaj ne preverja. :)-
Zveza temelji na zaupanju in če tega ni, potem ne vem, kaj počnete skupaj.

clock-img

21.04.2005, 08:34

clock-img

Anonimen

Ce bi mene partnerka preverjala, bi ji nalasc nastavil vse mogoce strani agencij.. in prosil bi prijateljice, naj mi posljejo maile.. ki bi jih sam napisal..

:)- :)- :)-

clock-img

21.04.2005, 11:37

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Hvala emamair in janji za pomoč.
Drugače se pa jaz ne spuščam na to področje, ker nisem naivna in imava te stvari pošlihtane.
Sem pa iskala bolj pomembne podatke, ker očetu vodim računovodtvo, in se je zadnjič nekaj sesulo in sem sedaj tu najdla izbrisana dva računa. Tko da mi ni bilo treba še enkrat pisat račun.

Hvala še enkrat za pomoč!!!!

clock-img

21.04.2005, 11:44

clock-img

Anonimen

Ooooo Cipresa prav polepšala si mi dan!!!

clock-img

21.04.2005, 11:58

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Meta zakaj??????????

Mal se mi zdi butasto tole ko sploh nevejo kaj in zakaj sprašuješ, pa kar napadajo in napadajo. To je bilo že zadnjič govora o tem. Noro!!!!!

clock-img

21.04.2005, 12:30

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja Cipresa, a ni pol bolj ajnfah da direkt vprašaš kot pa se igraš Šerloka? :)

clock-img

21.04.2005, 12:44

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

viv jaz sem lepo vprašala tisto kar me zanima, ker še nikoli nisem gledala za nazaj in sem slučajno zasledila da lahko pridem do podatkov, čeprav sem mislila da bom mogla vse delat znova.
Oprosti če ti nisem vse razložila takoj in ste takoj sklepale najhujše. Zadnje kar je, je pa to da bom preverjala za mojim možem kaj on dela ali gleda. Mi še na misel ni prišlo da boste to sploh pomislile.
Pa oprostite, če sem vas zavajala.

CIPRESA:nosecka:

clock-img

21.04.2005, 13:02

clock-img

Anonimen

Zato ja, cipresa. Ker so bli spet odgovori v drugo smer.

clock-img

21.04.2005, 13:12

clock-img

Anonimen

Sej ni panike, ce so bili odgovori v drugo smer.. Ona je itak zvedela kar jo je zanimalo.. in mi povedali kaj mislimo o preverjanju..
Dve muha na en mah :)-

clock-img

21.04.2005, 16:11

clock-img

emaa

pencil-img

7450

cipresa me veseli, da sem ti pomagala, jaz se pa sploh nisem poglabljala zakaj potrebuješ, če želiš zgodovino pogledat, jo poglej, jaz jo dostikrat iščem, in to svojo, ker se mi je že dogajalo, da je elektrike zmanjkalo ali kaj, ko sem ravno našla kar sem iskaal po netu že več kot pol ure in takrat sem :grrr:

clock-img

22.04.2005, 09:39

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Uuuu...teme na Družina in odnosi so ponavadi delikatne;);)

Verjetno ne bi bilo takih odgovorov, če ni na NV vprašala:)-:)-

Jaz sem pa ravno malo prej izbrisala piškotke in zgodovino...zaradi tega, ker začne vse počasneje delat, če se jih preveč nabere:zmeden:

No, moj dragi pa tak nima pojma o internetu:ups:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem