cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

presajanje rož

clock-img

27.03.2010, 09:59

clock-img

mirabela

pencil-img

242

pozdravljene ,

mene zanima kdaj je najbolj primeren cas za presanje roz(sobnih), in kako naj naredim ce so v okrasnem loncku zile od roze? Nekateri pravijo naj jih porezem ,drugi ne? Kaj mislite, iskusnje prosim....

Hvala in LP user posted image

clock-img

27.03.2010, 20:27

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Pomlad je primeren čas za presajanje. Kakšne žile misliš? A koreninice silijo čez luknjice ven? Vzami rožo iz lončka ven, pa poglej, kako so sicer korenine. Če so normalno raščene, pa samo malo skozi gledajo ni hudega, če pa so gosto prepletene okrog in okrog lončka, tako da že krožno rastejo, ap jih moraš dati narazen, da se lahko sploh normalno razvijajo. V tem primeru se jih sploh ne da dat narazen, ne da bi jih malo porezal, potrgal, karkoli pač. V tem primeru rabi rastlina tudi malo večji lonček.

clock-img

29.03.2010, 11:13

clock-img

mirabela

pencil-img

242

zdravo,

jap, korenine so dolge ca.20cm, vec jih je ,prepletene se niso , tako da se jih lotim jutri ko kupim zemljo. Strah me je da mi se roza ne posusi ko ji korenine porezem user posted image .

hvala za nasvet il LP user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem