cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

presajanje čebulnic

clock-img

02.05.2006, 21:47

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

prihodnjo pomlad nameravamo temeljito spremeniti tloris vrta. trenutno imam na vrtu kar nekaj narcis, tulipanov, žafranov ipd, ki bi jih rada ohranila, vendar ne morejo ostati na istem mestu.

kdaj je najbolj primeren čas, da jih presadim?

drugo vprašanje: ali moram odcvetele cevtove narcis in tulipanov odrezati in tako pustiti, da se posušijo ali mora tudi cvet ostati gor?

hvala za odgovore in lepo vrtnarite.

Magi

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

02.05.2006, 22:06

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Odcvetele cvetove ti ni potrebno porezati, ampak počakaj, da se čisto  posušijo in jih nato odstrani.

Ostalo ti bodo pa druge svetovale. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

03.05.2006, 08:43

clock-img

k1

pencil-img

1649

narcise in ostalo kar je zdaj oz. bo zdaj odcvetelo, je baje treba pustiti vsaj 3 tedne, in šele potem lahko porežeš. no, jaz sem odcvetele cvete porezala, da ne izgleda tako hudo. drugače baje ne dobijo dovolj hranilnih snovi za cvetenje drugo leto.

clock-img

04.05.2006, 09:00

clock-img

san

pencil-img

4176

najbolj primeren čas za presajanje spomladansko cvetočih čebulic je jeseni

lp s

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem