cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prenažiranje

clock-img

24.02.2011, 13:00

clock-img

sakuL

pencil-img

911

Obipala sem sama nad sabo. Marsikatera bo rekla, pa sej ti nis debela,...ampak v svoji koži se ne počutim dobro...
2x na teden športam, in tudi sicer nisem neke lene vrste tip, sam nerada delam stvari sama, se prav rada letam naokrog za nečakam, pa čej treba 300x po štengah grem..
moji obroki so: na šihtu cel dan nekaj grickam, vmes grem na malico, 1 h po malici spet grickam razne palčke, če je glad hujši grem po snikers ali kaj podobega, okoli 14 ure pojem jabolko...če po šithu kuj kam letim, pa da sem zunaj ne mislim na hrano, kukr sem v stanovanju, mi hrana diši nenormalno,  in bi samo jedla.
zvečer-> ja ura 20.00 si rečem, mah dej ne bom jedla....bom raj zjutri vornk... aha, ob 21.00 sem že v hladilniku, če ni v hladilniku nič takega potem se spravim na razne smokije.
Kar na jok mi gre... ker izgubljam tole bitko  shrano, in počasi se redim, kar pa si ne želim!
Kako naj ustavim tole žrtijo!?!

velika sem  165, težka nekje med 49-50 kg. vem da na podlagi teh rezultatov nisem nevem kaj debela, pa vendar, mi to ne ustreza, ker sem  bolj sportne postave in se vsaka kilca vidi in čuti...

kakko naj si "na hitro" pomagam.
Da bi 5x na teden hodila na telovadbo, to odpade, ker se že tako z mojim vidiva šele v večernih urah...

mogoče kakšen način hranjenja...? zjutraj načeloma ne jem, ker mi je po zaužiti hrani (sem že poskušala) zjutraj zelo slabo,...to pa rajši ne jem, kukr pa da se na šihtu med strankami zvijam od slabosti.

hvala.


_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

24.02.2011, 13:24

clock-img

Precious

pencil-img

524

Dokler si v glavi ne poštimaš ti ne bo nič pomagalo. Jaz tudi zjutraj nisem jedla. šele prvi obrok sem pojedla ob 15 uri popoldan ,vsako večer prenažiranje s sladkarijami itd. Pa tudi nisem debele,avelika sem 172 ter težka 51 kg.
Odkar sem si podstrešje user posted image  očistila in sem sama sebi rekla ne,se veliko boljše počutim. Zjutraj pa jem samo malo čokolinata ali banane,ker po tem mi ni slabo.

clock-img

24.02.2011, 13:28

clock-img

ajsek

pencil-img

475

A pa imaš sploh kakšen normalen obrok? Palčke, jabolko, smokiji,...Kje je pa kakšna resna, hranljiva hrana?
Če boš ob 6ih, 7ih zvečer pojedla hranljivo večerjo (ni nujno, da je hudo kalorična), se boš kasneje lažje zadržala pred ropanjem hladilnika.

Meni pomaga tudi to, da ob takšnih napadih najprej spijem kozarec vode ali skodelico čaja. Baje imamo ljudje tako zje*an metabolizem, da žeje sploh ne prepoznamo več, ampak jo zamenjujemo z lakoto.

clock-img

24.02.2011, 13:39

clock-img

end1

pencil-img

1598

Razmerje med kili in višino imaš idelano, sam prehrane pa ne, Sem na tvojo višino s 15 kg več kot tvojmi, kar bolj zadovoljna, sicer ne zgledam suha, mam pa prehrambene navade, snikersov, smokijev in raznoraznih prigrizkov ne jem, "đank fud ni zame".

Tud pomoje, da moraš podstrešje pošlihtat!

clock-img

24.02.2011, 13:50

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Tudi meni se dogaja podobno, le da imam vsaj kosilo kuhano in večinoma ob isti uri. Mi gre pa na živce tudi tole grickanje čez celi dan. Kar nekaj mi manjka. Tudi meni se zdi, da izgubljam bitko sama s sabo in se nikakor ne morem odločiti v glavi, da je zdaj dovolj tega, enostavno sem lačna al ne vem kakšna že!! Upam, da najdemo kakšen pameten način, da se znebimo kakšnega kilograma. Aja pa jaz sem še na slabšem, ker nič ne športam in tudi na tem področju bi rada nekaj naredila.
Ja saj vem, sama se bom morala odločiti na vseh področjih in poštimati v glavi, kar pa je res zelooo težko.

Veliko uspeha vsem nam sotrpinkam.

LP

clock-img

24.02.2011, 14:16

clock-img

ona

pencil-img

3685

NUPO prehrana dela čudeže,sej vsebuje tudi razne prigrizke in res dobre shake user posted image
Ne smem dosti pisat,da ne bom reklame delala user posted image
Pobrskaj malo po netuuser posted image

clock-img

24.02.2011, 14:17

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

sakul, po tvojem pisanju vidim sebe izpred cca 5-10 let nazaj.Vsak dan sem telovadila(od aerobike,fitnesa,pohodov..),vendar pri hrani sem nihala od stroge diete do prežeravanja z vsemi možnimi bedarijami.Roko na srce sem kljub vsemu imela postavo idealno,vendar z njo nisem bila nikoli zadovoljna,zakaj,zato ker nisem bila zadovoljna sama s sabo. Kot so ti že predhodnice rekle,sem si nato "poštimala" glavo,v bistvu se mi je življenje uredilo na ljubezenskem področju in kljub temu,da imam sedaj 10 kg več in mnogo bolj mlahavo telo,sem si všeč kakršna sem.No sedaj sem si sploh všeč ko sem user posted image .
Glede prehrane,pa še vedno obožujem čokolado,tudi slane prigrizke,vendar jih jem ko mi res zadišijo,drugače pa zajtrk konkreten,malice kakor kdaj,kosila VEDNO topla kuhana,popoldanske malice včasih kaj konkretnega,včasih le kako sadje,in mnogokrat zvečer sploh ne čutim lakote(tako da pojem kako sadje-čeprav vem,da zvečer ni ravno priporočljivo,ampak poslušam telo).

clock-img

24.02.2011, 17:45

clock-img

siward

pencil-img

21

Prenažiraš se zaradi psihičnih težav in prevelikega stresa. V hrani najdeš tolažbo in ko si sita občutiš nekakšno ugodje in pozabiš na probleme.
Poskusi zmanjšat vzroke stresa in naredi dieto na bazi čimmanjšega vnosa maščob. Čips, smoki in čokolada imajo zelo velik vnos maščob zato s tem takoj prekini.
Vse sestavine obroka stehtaj in izračunaj delež ogljikovih hidratov, delež beljakovin in delež maščob. Delež maščob v nobeni zaužiti hrani ne sme presegat 20%.
Res, da je veliko dela z izračunavanjem in tehtanjem, ampak na ta način lahko izgubiš okrog 1-2 na teden, kar je tudi najbolj zdravo hujšanje.
Pij veliko tekočine, najmanj 2 litra vode na dan, s športom kar nadaljuj in še malo povečaj intenzivnost vadbe.
Poskusi 1 mesec s tako dieto in mi sporoči kakšni so rezultati.

_____________________________

NajZabava - Najbolj zabavna spletna stran!

clock-img

24.02.2011, 22:24

clock-img

lily975

pencil-img

512

Kot so že predhodnice povedala , treba bo mal počistiti podstrešje , prav tako pa prehranjevalne navade.Razni prigrizki , palčke in podobne stvari res ne spadajo med zdrava živila . Po izračunu indeksa  si podhranjena in ti manjka kakšen dkg  ali bolje kg da boš na normalnem.

clock-img

25.02.2011, 07:01

clock-img

miapia

pencil-img

1748


IZVIRNO SPOROČILO: end1

Razmerje med kili in višino imaš idelano, sam prehrane pa ne, Sem na tvojo višino s 15 kg več kot tvojmi, kar bolj zadovoljna, sicer ne zgledam suha, mam pa prehrambene navade, snikersov, smokijev in raznoraznih prigrizkov ne jem, "đank fud ni zame".

Tud pomoje, da moraš podstrešje pošlihtat!


se bom samo podpisala!

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

25.02.2011, 08:01

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Baje imamo ljudje tako zje*an metabolizem, da žeje sploh ne prepoznamo več, ampak jo zamenjujemo z lakoto.



ej,to je pa ful res. jaz sem pri sebi kar nekaj casa nazaj to opazila - in ko sem nekaj spila, nisem bla lačna user posted image user posted image
poglej koliko piješ in če je manj kot 1,5-2 litra na dan,potem si verjetno žejna. sploh vse te sladkarije in slane stvari - ziher bi morala spit že zarad 2 litra tekočine..

drugače pa priporočam tako kot ajsek, da spiješ en pravi ali zeleni čaj prej (priporočam zen čaj od teekane, lahko ga malo sladkaš user posted image ) in eno zdravo večerjo.

za čez dan si pa raje kupi kaj bolj zdravega od snikersov - pojdi 1x na teden v DM (če že moraš tako jest) in si nabavi une zdrave sadne in oreščkove ploščice, saj jih majo en cel kup. pa nesi ene 4-5 vsak dan s sabo na šiht. pa več vode vmes čez dan pij user posted image

clock-img

25.02.2011, 09:44

clock-img

sakuL

pencil-img

911

hvala vam.
ja, sej mi vsi pravijo, da sem nora, če se ne morem sprejti takšne kot sem, ker bi se marsikatera tepla za to postavo, ampak men enostavno ni všeč, nevem zakaj ampak meni so lepe postave manekenk. Takšna si želim bit.

Jem topel obrok vsak dan, ker grem v službi na malico, kjer jem raznoliko hrano, vedno toplo, redkokdaj pojem le sendvič.

Take navade "razvade" imam že dolgo časa, pa se nikol nisem tko grdo zredila... user posted image
tudi tekočine popojim sigurno 2 litra na dan, in pijem samo vodo...to imam že v krvi, ampak voda me ne nasiti, četudi jo popijem pol litra na enkrat, sem takoj ko se voda poleže že lačna...

Res pa je, da sem mogoče malo pod stresom, samo to "rejenje" me samo še bolj vrže s tira.

mi zna katera/kdo svetovat, kaj vse jest "pikat" do pred malice oz. do pred kosila?

Hvala vam.

Se bom vzela malo bolj v roke, ker se bliža čas poletja... uh..user posted image


_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem