cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prekuhavanje črpalke

clock-img

22.12.2006, 22:39

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Zanima me, tiste, ki si mleko črpate, ali redno pred vsakim črpanjem prekuhate črpalko? Men včasih zvečer ostane mleko pa si ga sčrpam in ulijem stran, pa sem se spomnila da bi ga lahko dala v hladilnik do naslednjega dne in mu ga malo umešala v gosto hrano, pa kar ne upam ker ne prekuham črpalke! Star je 4 mesece!

clock-img

23.12.2006, 00:02

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Jaz sem flaške itak sterilizirala vsak dan in zraven enkrat na dan dala še črpalko, pri 4 mesecih tud včasih vsak 2. dan, sej jo itak po uporabi opereš, mleko pa izčrpaš v flaško, ki je čista... po moje res ni panike.

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

23.12.2006, 08:02

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

 
Moja hči ni bila dojena, zato sem si mleko redno stiskala, vendar nisem prekuhavala črpalke pred vsakim stiskanjem, tudi flaške nisem prekuhala pred vsako uporabo, ne kompliciraj.user posted image


clock-img

23.12.2006, 08:40

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

meni pa se ni dalo prat in ribat, sem samo splaknila vse skupaj pod tekočo vodo in vsakič dala v sterilizator. Na začetku sem tudi mleko stran zlivala, pol pa sem vse začela dajat v skrinjo. Ko smo začeli z gosto hrano je imel vse pripravljeno z mojim mlekom (ni mi bilo potrebno kupovati kašic za mešanje z vodo, ki imajo notri umetno mleko).

clock-img

23.12.2006, 08:59

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ce imas pomivalca, operi kar v njem. Na 60 stopinj crkne vecina bakterij. Otrok je ze dovolj velik, ne bo skode, raje si spocij..

_____________________________

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem