cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

pred nosečnostjo

clock-img

01.08.2007, 07:59

clock-img

MiNa*

pencil-img

111

zanima me vaše mnenje. Z možem načrtujeva nosečnost (čim prej), morala pa bi tudi shujšati.
Lahko 3MD kaj vpliva na to, da težje zanosim, na sam plod v začetku nosečnosti. Če mi sedaj uspe, bom ravno prve tri mesece pazila na hrano. Kaj mislite, naj se odločim?
Za Montija pa se nikakor ne morem odločit, ker si enostavno ne predstavljam kaj bi jedla, če ni bele moke, sladkorja, testenin, krompirja. Pa ne, da veliko tega pojem, ampak kakšna 2-3 kose kruha na teden že (polnozrnat), nekaj malega sladkarij, sicer čaja, kave ipd. ne sladkam, pijem vodo, ampak brez krompirja, testenin in izdelkov iz tega pa si ne predstavljam. Lažje pa je to kombinirat tako kot smeš pri 3MD.

clock-img

01.08.2007, 08:38

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Nič ne skrbi, to nič ne vpliva na zanositev, prav tako tudi ne na plod. Saj pri MD dieti dejansko ješ normalno, le da razdeliš na dneve. V štirih dneh poješ vse vrste vitaminov, ki jih moraš zaužiti pri prehrani, tako da ni problema. Pa še veliko sadja je prisotnega, kar je zelo dobro.

Vso srečo ti želim!

clock-img

01.08.2007, 21:02

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Jaz sem zanosila med dieto, pa je vse ok. Sem pa z dieto ob veseli novici seveda takoj prekinila. Nas je pa lani kar nekaj tu na RR zanosilo med hujšanjem po 3MD. Očitno je lažje zanosit kot shujšat.user posted image

clock-img

14.08.2007, 10:02

clock-img

dana

pencil-img

1395

Če boš med samo nosečnostjo zdravo jedla, se izogibala sladkim stvarem, se sigurno ne boš prav veliko zredila in bo tudi po nosečnosti lažje spraviti kilograme dol.

Kakšno hudo dieto pa najbrž ni zdravo izvajati med samo nosečnostjo. Samo moje mnenje...

clock-img

14.08.2007, 11:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.08.2007, 11:17

clock-img

Lucija8

pencil-img

26

V knjigi Jem, torej hujšam je Montignac napisal tudi nekaj o prehrani med nosečnostjo. Sama sicer tega poglavja (še) nisem nikoli podrobno naštudirala, spomnim pa se, da odsvetuje diete med nosečnostjo, daje pa nekaj napotkov in idej za prehranjevanje med nosečnostjo. Morda si preberi še to.
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem