cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

prebita ustnica :(

clock-img

05.10.2004, 18:10

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

JA jest idiot babji-nikol več otroka drugemu v roke. ena soseda sicer 11 let stara mi jo je nesla po štengah, pol jo je dala na tla in sta tekale-pol pa ne vem a jo je spustila a kwa, je tamala prletela v štengo in si z zgornjimi zobkami prebila spodno ustnico. Mene je skor kap. Sem šla v stanvane po mokro brisačo pa tamali na usta. Je tko jokala.....boga kako se mi smil!! Zej ma pa tri zarezice na ustnici. Roke so se mi tresle, pa sama doma-sem komi Blaža poklicala, pa dedija pa babi! Sej tamala se je pol kmal pomirila-sam mene še zdej krivi. Mam res dobro šolo kermu bom še otroka zaupala da jo nos!!

:(:(

clock-img

05.10.2004, 19:01

clock-img

tinka-pepa

pencil-img

520

boga pikica:(
samo da je zdaj vse vredu:)

clock-img

05.10.2004, 19:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.10.2004, 19:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.10.2004, 19:34

clock-img

Anonimen

:(:(:(
:rozica::rozica::rozica: za Trinčko!

clock-img

05.10.2004, 19:37

clock-img

Vera*

pencil-img

647

sej ne vem ali te bom s temi besedami kaj potolažla ali ne:Mogoče je prvič gotovo pa ni zadnjič.Moj sonček je star 3 leta pa da ne govorimo kako "potolčen"je že bil.želim pa vam čim manj padcev in udarcev.:sloncek::sloncek:;)

clock-img

05.10.2004, 19:43

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oooooooooo bogica moja mala...Trincka :((....enga lupcka na noska...muck mali... pa tko je pridna...
Fejst jo crklej tastara!!!

papa

clock-img

05.10.2004, 19:47

clock-img

ninca

pencil-img

995

ooooooooo...:((boga Trinčika:((...
:)-sj če boš pa kdaj na Hrušci, pa da bom jst tut, kar se bo verjetno redkokdaj zgodil...mi jo boš pa pustila pocrklat ane???:)-...veš jst ne bi glih z njo po štengah letala :zmeden::(:zmeden:...:)-

no pa upam da se bomo kdaj vidli, ane?!?!

:metulj:

clock-img

05.10.2004, 22:19

clock-img

Urša

pencil-img

4648

:( Bogica... Jst bi bla tud čist iz sebe, sploh ne bi znala ukrepat. Dobr si se znajdla z brisačo! :rozica::rozica::rozica:

clock-img

05.10.2004, 22:41

clock-img

mammika

pencil-img

860

Ja nimaš kej....boga Trinčka :((:((:((
Alvin si je v dveh dneh 2x prebil.U ta prvo sem jokala zraven u ta drugo pa tud :((:((

clock-img

06.10.2004, 19:39

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

SANDY!!!!!!

A je dans ze kej bols s Trinco :love:!!!????
A se ji zelo pozna??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem