cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

preživnina

clock-img

15.12.2006, 23:36

clock-img

Anonimen

Imam eno vprašanj glede preživnine.

Zanima me, kako je glede tega, če bo oče otroka prejemal socialno pomoč ko se bo ta rodil. Nažalost mu niso podaljšali delovnega razmerja in me sedaj malo skrbi kako glede preživnine, če do takrat ne dobi službe. A ve mogoče katera kaj o tem?  Dobiš potem sploh preživnino za otroka in kolikšna je? Je bila katera v podobni situaciji?

clock-img

16.12.2006, 14:53

clock-img

ona

pencil-img

3685

ko sva šla z mojim narazen je bil brezposelen in takrat je na socialni podpisal,da mi lahko daje samo 20 jurjev preživnine in ker je nekaj zaslužil na črno,mi je tudi toliko dajal.Pri tvojem primeru ti mora tvoj bivši nakazat preživnino saj,če je ne bo bo moral pa potem za vse nazaj plačat.Tako,da ne skrbi,to mu ne uide,tudi če ti zdaj ne bo plačeval!

clock-img

16.12.2006, 14:55

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Mora plačat preživnino. Bo pač plačeval minimalno. V vlogi za socialno pomoč bo pa itak navedel, da ima stroške iz naslova preživnin tako, da mu bodo to vse upoštevali. Moral bo plačevati! Vsaj tako je bilo v primeru moje prijateljice.

LP, Ninica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem