cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

preživnina-sodišče

clock-img

10.10.2009, 22:04

clock-img

pekica

pencil-img

31

V kratkem bom imela razpravo glede preživnine. Seveda mi premalo daje glede na stroške ki jih imam in na njegov dohodek ki ni majhen. Ali je katera, ki je to dala skozi morda bolj seznanjena ,kaj na sodišču zahtevajo . A moraš priložiti vse račune, ali je to odvisno od sodnika. V kakšne podrobnosti se spuščajo?
hvala

clock-img

12.10.2009, 14:19

clock-img

Anonimen

Pri meni je sicer od tega že 8 let, vendar se spomnim, da sem jst takrat na list papirja napisala vse stroške, ki sm se jih spomnila, kot npr.: plenice cca15eur (X3 na mesec)
čevlji cca40 eur (x2 na 3 mesece)
oblačila cca
vrtec
hrana cca
Seveda vpišeš tut glasbeno šolo, angleščino in podobno. Uglavnem vse stroške, ki jih imaš z otrokom in to se pol deli na pol. Seveda potem sodnik pove, da je tvoj delež nesorazmerno večji, saj imaš uglavnem ti čez nego in vzgojo. Pa še mogla sem povedat kolk si jst predstavljam, da naj bi bla mesečna preživnina (in reč mal več kot je realno, ker jo pol sodnik običajno mal zmanjša - odisno kako ima on plačo).
Ja, pa men je ves postopek vodila odvetnica.

clock-img

12.10.2009, 14:21

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Mislim da se v preživnino ne štejejo tečaj in ne vem še kaj

clock-img

12.10.2009, 14:25

clock-img

Anonimen

Ja pri nas se je, kako je pa zdaj pa ne vem.

clock-img

12.10.2009, 14:30

clock-img

Anonimen

Jst sm mela na sodišču celo zadevo kar se priimka tiče. Želela sem malemu dodat še moj priimek, pa bivši na UE ni hotel podpisat obrazca. No, pa smo šli na sodišče, ki je ugodilo moji prošnji. Tako da gre vse čez, če so argumenti pravi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem